VBox7 logo

Синът на Гери Малкоданска вече е християнче! Вижте кръщенето на Лео!

6 984 22.10.2019

Къдрокосото очарование от прогнозата за времето на NOVA, Гери Малкоданска, се похвали в Instagram с кадри от личен празник.

Става въпрос за кръщенето на сина ѝ Лео, който наскоро навърши 1 годинка. 

Виж още: Гери Малкоданска за страха и най-трудния момент в живота й

Кръщенето е било в ротондата "Св. Георги", а синоптичката е отбелязала датата на кръщенето - 20 октомври, и е написала, че Лео вече е християнин.

Виж още: Гери Малкоданска за малкия Лео: Какви са страховете й, каква майка е?

Новината, че Гери Малкоданска е станала майка, се появи в края на септември миналата година. Гери гушна малкия Лео по-рано от очакваното.

Виж още: Гери Малкоданска в топ форма след раждането! Усмивката й не слиза от лице

Пред "Здравей, България" Малкоданска разказа за страховете си по време на бременността, за която се знаело, че ще е проблемна още от петия месец.

Гери ражда малкия Лео преждевременно. Проблемите в бременността й започнали в началото на петия месец, въпреки че и преди това имала трудности.

Впоследствие, след раждането, Лео е бил поет от добри професионалисти, които го настанили за дълго време в подходящ за него кувиоз. 

Самата Гери е пила множество лекарства, за да отложи раждането. Живяла е в страх, въпреки че и той е можело да предизвика раждането. За момента на раждането синоптичката разказа, че най-щастливото събитие всъщност е било съпътствано с най-големия страх в живота й. 

Е, страховете вече са в миналото, а по всичко личи, че малкият Лео ще стане един прекрасен и голям мъж!

Източник thumbnail: https://www.instagram.com/gery.malkodanska/

6 984 22.10.2019

Още от Красивите българки