VBox7 logo

Забравете за тези 5 неща по време на Ретрограден Меркурий!

9 996 30.07.2019

Ретроградният Меркуриѝ е период, който успява да направи всичко в абсолютен безпорядък дори и около най-подредените зодии.

Фазата на Меркурий се случва приблизително 3 пъти всяка година. А действията на събитието понякога действат пагубно. Ето и какво да избягвате да правите по време на Ретрограден Меркурий:

1. Не подписвайте важни документи

Меркурий е планетата на комуникацията. Когато е в ретроградна фаза, нещата там куцат. Затова избягвайте да взимате важни решения, под които стои вашият подпис. Ако се наложи, четете внимателно текста и задавайте много въпроси. 

2. Забавете покупката на техника

Не купувайте нова електроника. Ако можете да отложите, вземете си новия смартфон след края на Ретроградния Меркурий. Просто техниката по време на този период става твърде чувствителна.

3. Не клюкарствайте

В идеалния случай това не бива да го правим по принцип, но... По време на Ретроградния Маркурий е по-голям шансът да ви чуят или като цяло да разберат, че сте говорили зад гърба им.

4. Не започвайте нови проекти

По принцип периодът е по-подходящ за оценка на ситуациите. Периодът носи много несигурности и по-добре изчакайте, за да сте сигурни, че всичко ще е перфектно.

5. Не изпращайте важни съобщения

Това е периодът, в който е най-вероятно съобщението ви в чата да не бъде разбрано правилно или пък дори да го пратите на грешен човек. По-добре говорете очи в очи.

Източник thumbnail: Deagreez/Pobytov/Deagreez

9 996 30.07.2019

Още от OMG Facts