Най-яките филми, които чакаме с нетърпение след края на лятото

461 13.08.2022

Наближава времето на хладните дни, топлите одеяла, гушките пред лаптопа и готините филми. Ние нямаме търпение, защото на хоризонта се задават наистина турбо ленти. Виж нашите фаворити:

Бай Иван 2 – 09 септември, 2022 г.

Няма как да не започнем с българско заглавие. Гледайте втория игрален филм от „Светът на Ванката“ – „Бай Иван 2“, защото ви обещаваме ще се спукате от смях. Може и да изглежда наивно, но вярваме, че в началото на 10-тата вълна имаме нужда точно от това. Скечове без край и един легендарен бай Иван.

Виж още: Пияни по телевизията: Тези дами се изложиха брутално в национален ефир

Ticket to Paradise – 16 септември, 2022 г.

Няма как да ги пропуснем – Джулия Робъртс и Джордж Клуни заедно в романтична и смешна комедия! Може да звучи изтъркано, но вярваме, че старото си е златно. Разведена двойка пътува до Бали, за да попречи на дъщеря им, да направи същата грешка, която смятат, че те са направили преди 25 години. Е, точно тези двамата в двойка чакахме!

Виж още: С хумор и сочни устни! Теди от "Един за друг" дебютира в TikTok, трупа последователи със смешки 

Blonde – 23 септември, 2022 г.

Тръпнем да видим дали Ana de Armas ще се справи с нелеката задача да пресъздаде образа на тази велика поп и кино икона. Това направо си е сложен тест, а във филма естествено гледаме история за живота на Норма Джийн Бейкър, която стана най-известната блондинка в историята на Холивуд - Мерилин Монро.

Don’t Worry Darling – 23 септември, 2022 г.

Утопичния Don’t Worry Darling, продуциран от Olivia Wilde и с участието на великолепните Harry Styles и Florence Pugh обещава да е нещо много интересно. Сюжетът разказва за домакиня от 1950 г., живееща със съпруга си в експериментална общност, започва да се тревожи, че неговата бляскава компания може да крие обезпокоителни тайни.

Изображение: https://www.instagram.com/blondethefilm/ , https://www.instagram.com/tickettoparadise/ 

Още от Милена Робертова