VBox7 logo

Енджи Касабие проговори за любовта си - Рабих! Впечатлил я с нещо много човешко

12 460 24.06.2019

Диетоложката Енджи Касабие със сигурност е едно от най-красивите лица на здравословното хранене, режима и спорта. Тя е истинска арабска принцеса, а това, съчетано с любовта ѝ към България, я прави истинска любимка в родината ни.

Енджи признава обаче, че не винаги е искала да се занимава с това, което в момента. Всъщност мечтаела е да бъде актриса. Баща ѝ обаче някак успял да я навие да учи фармация, тъѝ като неговият бизнес също е свързан с това.

Така Енджи учила два месеца фармация, но усетила, че не е нейното нещо. Решила да се прехвърли и да учи медицина. Представяла си, че ще стане пластичен хирург и ще работи със звездите.

Малко по малко пътят към диетологията бил открит. В началото било трудно и било чист късмет легендата на българското кино Стефан Данаилов да ѝ се довери. 

Пожънала успех с него. Пред "Събуди се" Енджи сподели, че в момента работи с 99% от звездите в арабския свят. Работи също с Арнолд Шварценегер, Силвестър Сталоун, звездите на Боливуд. 

Горда е с постиженията на Азис, който и до днес успява да задържи постигнатото заедно с нея.

 

Големият успех на Енджи е работата с Алия Бхат - суперзвездата на индийското кино. 

Но, както зад всеки успял мъж, има по една жена, така вероятно е вярно и обратното. В случая това е съпругът на Ендж - Рабих ЕЛ Зайн.

Двамата се запознали във Facebook, а тя до последно не му вярвала. Въпреки това сега тя го нарича любов. С него тя се чувства силна, той я подкрепял във всичко. 

Това, което Рабих впечатлил Енджи най-много, било отношението към майка му и семейството му като цяло. 

Категорична е, че не се впечатлява нито от коли, нито от телефони и скъпи тоалетни. Констатира с тъга, че хората днес живеят повече за другите, а не за себе си.

12 460 24.06.2019

Още от VIP Box