VBox7 logo

А половият живот? Джулиана Гани с откровения в началото на осмия месец от бременността

36 383 18.10.2019

По всичко личи, че Джулиана Гани няма да е традиционната майка. Всичко започна от бременността, която беше разкрита едва два месеца преди на бял свят да се появи първородното ѝ бебче.

Впоследствие разбрахме, че Гани е качила едва 3 (три!) килограма до седмия месец. Което впоследствие се разбра защо е - тя следва специален хранителен и спортен режим. 

Така например в тренировките си акцентира на упражнения за гръб, които да подсилят гръбните ѝ мускули, за да се справи по-леко с голямата тежест през края на бременността. Упражненията за корем пък ги е забравила.

В храненето също настъпила промяна. Преди да забременее приемала по 1200 kcal на ден. След това ги увеличила до 1600 kcal, вече в началото на осмия месец калориите са 2000.

Виж още: В седмия месец, а е качила едва 3 кг.?! Джулиана Гани с режим и по време на бременността

А какво се случва в... половия живот на Джулката? Е, всичко си върви по старо му, оказва се. В поредица от въпроси и отговори с феновете в Instagram бременната моделка сподели, че половият живот не пречи на бременността, освен ако няма изрична забрана на лекар.

А при нея нямало такава и не се лишава от любовни ласки.

Виж още: Ето какъв режим спазва Джулиана Гани, за да качи едва 3 кг. за 7 месеца бременност!

Последователите на Гани я попитаха и защо не показва бременния си корем. Нейният отговор беше логичен - за да не е като всички останали бременни, а останалите неща, които споделя, ги споделя, за да бъде полезна и на другите бременни жени. 

Виж още: Ето я и бременната Джулиана Гани! С годеника й обясниха защо са криели, че чакат бебе

36 383 18.10.2019

Още от Най-яките мацки