VBox7 logo

Черни облаци над Емануела: Непозната ѝ гледа детето, чуди се с каква болест ще си го вземе

9 939 30.08.2019

Черни облаци са надвиснали над поп-фолк певицата Емануела в края на лятото. 

Както по-рано писахме, съдът предостави упражняването на родителските права над сина ѝ Мити на неговия баща - бизнесменът Димитър Динев.

Тогава певицата избухна срещу съдийското решение, което стъпваше върху факта, че работата ѝ би ѝ пречила да оказва адекватни родителски грижи и посочи, че и други професии като тази на лекарите и пожарникарите например, е свързана с нощен труд.

Нещо повече - тогава Емануела посочи, че съдийката, отсъдила на страната на Димитър Динев, носи също фамилия Динева, но по-късно коментира, че май става въпрос само за съвпадение. 

Та Емануела има нов проблем в тази посока и той е свързан с факта, че на всеки 2-3 месеца различна жена гледа сина ѝ, когато е при баща си. 

"И съдия Динева прецени, че детето ще се отглежда в добра среда при баща си! България!!!", възмущава се Емануела, споделяйки клипче, направено очевидно от настоящата жена до Димитър Динев. 

"Миналата година, сина ми се прибра от режим при "любящия баща" с гъбички на интимните части, но и това не беше кредитирано от сидийката Динева, сега с каква болест ще ми прибере детенцето, вече ме е страх да предположа???!!!! А относно това момиче позволило си да качва чуждо дете в социални мрежи, разбира се, че ще предприема мерки, както и към "любящия баща"!?", заканва се Емануела. 

Малкият Мити е на 4 годинки. Според решението на съда Емануела трябва да плаща по 200 лв. издръжка за сина си и да го вижда едва два пъти месечно. 

Тя има право да прекарва по 1 месец с него през лятото, стига ваканцията да не съвпада с тази на бащата. 

9 939 30.08.2019

Още от Celebrity Box