VBox7 logo

Мистерия на Острова: Арестуваха една от Тризначките! Тя потърси помощ от Бойко Борисов

12 219 07.10.2019

Тризначките от Big Brother Вяра, Надежда и Любов сезон 3 вероятно са едни от най-разпознаваемите и емблематични риалити герои у нас.

Преди време стана ясно, че едната от тях, Любов, се е преместила заради половинката си в Лондон. Само че условието ѝ да се установи в британската столица било и двете ѝ сестри да се преместят при нея.

Така тризначките вече от години живеят в Лондон, и те вече в социалните мрежи са не само Вяра, Надежда и Любов, но и Faith, Hope и Love.

Е, Hope има проблеми с британските държавни органи и в частност полицията. Оказа се, че тризначката Надежда се намира в кингстънско РПУ и в частност - в ареста.

Ето какво написа тя, без редакторска намеса: 

"Към кого да се обърна живея в UK Кингстън полиция ме арестува и твърди че съм ги удряла . Нищо не разбирам помолих да се обадят на посолството но не ми помогнаха и аз отидох на крака в посолството на България но консула Николай Иванчев вървейки ни каза( ето ти това вестниче и се оправяй) Моля Примиера на нашата държава да ни помогне Бойко Борисов!"

Освен, че е набедена от някого, че го е ударила, не става много ясно какво точно се е случило. 

Малко по-късно Надежда написа: "Чувствам се празна и изгубена..."

В коментарите отдолу Надежда пише още нещо, което прави нещата още по-загадъчни: "Трябва да даваш информация на Германи и Франция иначе репресия..."

12 219 07.10.2019

Още от Social Virals