VBox7 logo

По формата му ще разберете: Какво издава годежният пръстен за вас и връзката ви?

5 068 29.07.2019

Има ли нещо по-вълнуващо от това да получиш предложение за брак? Това в крайна сметка е началото на един нов етап от връзката, символ на още по-силна любов и заявена готовност да споделиш целия си живот с другия.

Но знаете ли, че видът на пръстена - неговата форма, материал и дизайн, издават много за вашата връзка и вас самите? 

Кръгъл камък

Това е традиционният пръстен. Той никога няма да излезе извън мода. Формата му издава консервативност, традиционни ценности, но и вяра, доверие.

Правоъгълен камък

Този пръстен издава елегантност и царственост. Хората, които се спират на такъв пръстен, обикновено са бохеми и не пестят средства за удоволствия от всякакво естество.

Квадратен камък

Това е пръстенът на всички принцеси. Ако любимият ви предложи брак с такъв пръстен, значи той е изключително грижовен и иска да ви вижда щастлива цял живот. 

Капковиден камък

Този тип камък издължава оптически пръстите на ръцете. Не е много популярен и има защо. Избират го най-ексцентричните хора, които нямат против да се отличават сред останалите. Те са индивидуалисти и имат високи стандарти.

Овален камък

Ако той ви предложи с такъв пръстен, значи си представя красив и охолен живот с вас. Най-вероятно половинката ви освен това обича елегантните и модерни дрехи. 

Източник thumbnail: Ridofranz/PeopleImages/iStock

5 068 29.07.2019

Още от OMG Facts