VBox7 logo

DESSITA, Крис Ненков и хитова поп-фолк певица във VIRAL! Какво още да очакваме?

8 950 10.10.2019

Първият сезон на уеб сериала на 7Talents VIRAL ни остави със смесени чувства - финалът му беше хем неочакван, хем отворен... И така се случи логичното: съвсем скоро ще гледаме втори сезон от хитовата поредица.

Продуцентите на сериала обещават да разберем дали най-после ще има възмездие и дали истината ще излезе наяве. 

Вече е факт трейлър на втория сезон, който честно казано оставя тръпки по тялото. Причината - виждаме отново DIONA, чиято героиня умря в първия сезон. Или поне така си мислим?

Истината обаче е, че по всичко личи, че към звездния инфлуенсърски каст от първи сезон ще се присъединят и други родни знаменитости. Това са Крис Ненков, познат ни като Коки от "София - Ден и Нощ", певицата DESSITA, актьорът Китодар Тодоров и моделът Галина Димитрова.  Въпреки, че все още не е обявена официално от продуцентите на сериала, изглежда че в сезон 2 на VIRAL ще видим и поп-фолк фурията Джулия, която сама издаде тайната през своя личен Instagram профил.

В сериала ще видим и досега познатите ни от първи сезон любимци Калина Иванова, Кристиан Кирилов, изпълнителите Галин, Лидия и DIONA, актьорът Мартин Смочевски, инфлуенсърите Йоанна и Елеонор Петрови и геймърът Евгени Николов, по-познат в интернет средите като Gothika47. 

Ако все още не си гледал първия сезон на VIRAL, може да го направиш тук

Ако имаш колебания, само ще ти кажем, че с едва 12 епизода VIRAL Сезон 1 има над 4 млн. гледания на всички платформи. 

8 950 10.10.2019

Още от Cool News