VBox7 logo

Деси Цонева показа бебчето! Качи и наистина много лична снимка!

11 892 21.10.2019

Деси Цонева по всичко личи, че няма да е съвсем традиционна майка на новородената Бианка-Димана. Знаете, бебчето проплака на 17 октомври в столична болница, а с новината се похвали гордата му баба.

Но това, че няма да бъде традиционна майка ни го подсказа и първата снимка, която Деси публикува в профила си в Instagram, на която хем виждаме за първи път Бианка-Димана, хем виждаме и майката, която я кърми:

Виж още: Деси Цонева стана майка на момиченце! Избраха ѝ нетрадиционно име

Всъщност това далеч не е първата снимка, която е качена в Instagram на бебчето, просто другите бяха в story на Деси Цонева. 

Виж още: Деси Цонева хвърли бомбата! Бременна е, бебчето идва през есента

Горната обаче е първата, която ще остане и 24 часа след публикуването ѝ. Кадърът е събрал хиляти харесвания, като едно от тях е на друга млада майка - Златка Райкова.

Нетрадиционното в снимката на Деси Цонева е фактът, че публикува снимка на бебчето без да е прикрила личицето му. Според някои поверия, разпространени у нас, не е хубаво то да бъде виждано 40 дни след раждането му. Ето и още един кадър на малката Бианка-Димана:

Виж още: Деси Цонева издаде името на нероденото бебче, но ще има и изненада

Вероятно именно затова не сме виждали все още малкият Благой, синът на Златка Райкова, а дъщеричката на Преслава пък я видяхме почти годинка след раждането ѝ.

Иначе Бианка-Димана е второто детенце на журналистката Деси Цонева. Бебчето си има батко - Янчо. 

Деси Цонева и бащата на Бианка-Димана се ожениха през лятото на скромна церемония, на която присъстваха само кумовете - приятелка на Деси и шеф Иван Манчев, както и синът на Деси.

Името на Бианка-Димана не беше изненада в едната си част. И преди раждането се знаеше, че едното от имената ще бъде именно Димана - знак на почит към покойния ѝ дядо, журналистът Димитър Цонев.

Източник thumbnail: https://www.instagram.com/dessi_tsoneva/

11 892 21.10.2019

Още от VIP Box