VBox7 logo

Крисия Тодорова е вече тийн, но избра да не е кифла! Защо не пое по пътя на провокацията?

59 908 17.10.2019

Напоследък на всички им е трудно, гледайки едно момиче на улицата, да познаем дали е по-скоро на 16 г., или е по-скоро на 30 г. Просто всички са еднакво облечени и еднакво гримирани.

В този контекст определено ни прави впечатление Крисия Тодорова, която преди цели 6 години достигна до рекордното за България второ място в детската версия на песенния конкур "Евровизия". 

Крисия днес е на 15 години, но за разлика от много нейни съученички и като цяло момичета на нейната възраст, се облича... като дете!

Виж още: Помните ли Крисия Тодорова? Тя вече не е дете, а красива млада дама!

На нейните снимки няма тонове грим, филтри и изрязани блузки, подчертаващи бюста или задните части. А за това има една много проста причина...

Виж още: Крисия пропя чалга! Фенове я обсипаха със салфетки

През камерата на "На Кафе" певицата, облечена в тениска на Цар Лъв, сподели, че избира да изглежда по този начин, просто защото след 2-3 години няма да има избор и ще изглежда наистина като млада дама. "Сега се старая да стоя на години, на които съм и просто... обичам да съм дете", поясни тя.

Крисия от малка е пред камерите и може да се каже, че е едно от популярните лица в родната музика. Признава, че славата ѝ тежи, но няма избор и се справя. Тя беше категорична, че избира да продължи винаги напред и то с усмивка на лице.

В друго интервю, по-рано този месец, Крисия призна, че е изпадала в депресивни състояноя, но никога не е посягала към алкохол или наркотици.

59 908 17.10.2019

Още от VIP Box