VBox7 logo

Шофьорка на мотокар с амбиция за миска! Каква обаче е мисията ѝ?

5 483 23.07.2019

В средата на годината малко по малко стават ясни претендентките за конкурсите по красота. Същото се отнася и за националните конкурси. 

И ако някои красавици, мечтаещи за лентата, могат да бъдат открити в моловете и салоните за красота, то една 19-годишна хубавица разбива на пух и прах тази представа. Запознайте се с с Ела Рийс!

Ела е на 19 г. и е една от претендентките за титлата Мис Англия. Тя работи в една мъжка сфера - кара мотокар, а фирмата, на която служи, продава тежка техника за строителството.

Пред Daily Mail признава, че се е съгласила да участва в конкурса, за да окуражи останалите момичета да не се съобразяват със стереотипите.

Всъщност професията ѝ не е никак случайна. Още от малка тя е "закърмена" с любовта към тежката техника, тъй като баща ѝ има бизнес в сферата. 

Наскоро завършила гимназия, Ела мечтае да завърши висше образование, с чиято помощ да основе свой собствен бизнес.

"Сама върша работата си, не разчитам на никого да ми помага. На хората обаче им е странно, когато се наложи да работя с тях", коментира тя.

Но шокирани са не само клиентите на фирмата, за която работи, но и колегите ѝ. "Изненадани са, че участвам в конкурси за красота, възприемат ме като мъжко момиче", признава Ела.

5 483 23.07.2019

Още от Social Virals