На радара: Видеоигрите, без които няма да можем да живеем през април месец

512

Април месец ще един празник за всички запалени геймъри. В следващите редове ще разгледаме най-очакваните заглавия, които са напът да превземат конзолите и свободното ни време.

1 Meet Your Maker – 4 април

Разработчик и издател: Behaviour Interactive

Напоследък ви се иска да попаднете в една пост-апокалиптична ера и да унищожавате чудовищата, които са завладели света? Е, ще имате този шанс още в началото на април заедно с играта „Meet Your Maker”, която ще ни потопи именно в такъв мрачен свят. На пръв поглед приликите с известната поредица „Doom” са очевидни, но „Meet Your Maker” ще ни предложи още екшън в жанра на шутърите от първо лице, заедно с много различни видове оръжия и инструменти, с които да си помагаме в епичното приключение и динамичните битки. Ще са ни нужни, заради голямата разновидност от опасни създания, които ще искат да ни навредят. Голямата разлика в „Meet Your Maker” със сравнение с „Doom” е така наречената building-система, което ще рече, че докато се борим със злите сили ние ще имаме шанс и да строим укрепления, капани и още много различни постройки, които да ни помогнат в трудната задача.

2 Sherlock Holmes: The Awakened – 11 април

Разработчик и издател: Frogwares

Едно старо приключение от света на брилянтния детектив Шерлок Холмс ще ни погълне изцяло с интересните си загадки, мистериозни герои и този път свръхестествени елементи. Оригиналната игра излиза още през 2007-а година, но съвсем скоро ще получим така нужният remake. Разработчиците са обещали, че играта ще бъде изцяло преработена, страничните мисии и историята ще е променена и нагодена за настоящата аудитория. Едно обаче е ясно, ще трябва да размърдаме мозъците си, за да помогнем на Шерлок.

3 Minecraft Legends – 18 април

Разработчик: Mojang
Издател: Microsoft Game Studios

Следвайки успеха на „Minecraft Dungeons”, по която всички се прехласнахме през 2020-а година, „Microsoft” и „Mojang”са готови с нов спиноф. Новата екшън-стратегическа игра от световноизвестната едноименна поредица ще ни забърка в малко по-различно приключение. Главната ни задача ще бъде да съберем приятелите си и да се включим в епични битки, разбира се, ще получим помощ и от различни животинки и персонажи вътре в играта. „Minecraft Legends” ще предложи и нов свят, богат на ресурси и чудатости.

4 The Mageseeker: A League of Legends Story – 18 април

Разработчик: Digital Sun
Издател: Riot Games

Ново приключение от света на League of Legends? Бройте ни. Този път играта е 2D platformer и ще трябва да изживеем това приключение сами. Разбира се, заедно с познатия ни герой от оригиналната игра – Sylas, а историята започва с неговото освобождаване. Задачата ни е да преминем през многото и трудни нива, за да спрем злия Mageseeker и да освободим кралството ни - Damacia.

5 Dead Island 2 – 21 април

Разработчик и издател: Deep Silver

Любимата на много зомби сага се завръща с пълна сила. Готови ли сте да се забъркате в една опасна авантюра с много адреналин и най-вече – зомбита? Задачата ни ще бъде да оцелеем в погълнатия от заразата Лос Анджелис, а по пътя си ще трябва да се справим с орди от ходещи трупове. За наше щастие многото оръжия и новата система за умения ще ни помогнат в трудната битка срещу бродещите. Играта също така ни дава важен избор още в началото между шест героя, всеки със своя уникална индивидуалност и диалози.

6 The Last Case of Benedict Fox – 27 април

Разработчик: Plot Twist
Издател: Rogue Games Inc.

„Последният случай на Бенедикт Фокс” – едно мрачно, но и обаятелно приключение на едноименния детектив, който ще се потопи в един тъмен, изкривен и непредсказуем свят. Целта ни ще бъде да разследваме спомените на жертви. Без да осъзнаем обаче ще попаднем в една опасна среда на тайни организации, кървави ритуали и демонични създания.

7 Star Wars Jedi: Survivor – 28 април

Разработчик: Respawn Entertainment
Издател: Electronic Arts

Не сме забравили и всички фенове на франчайза „Междузвездни войни”. Специално за тях представяме „Star Wars Jedi: Survivor” – новата екшън-приключенска игра от сагата. Тя е дългоочакваното продължение на „Star Wars Jedi: Fallen Order”, която проследи историята на Cal Kestis. Пет години след първото приключение, ние отново ще поемем контрол над Cal в едно епично преживяване с много джедай, бластери и битки. 

Игрите през април месец ще са страшно много и определено има още, които трябва да са в този списък, защото също ги очакваме с голямо нетърпение. Ето някои от заглавията, на които също трябва да обърнете внимание:

Tron: Identity – Април месец
Разработчик и издател: Mike Bithell Games Limited

Curse of the Sea Rats – 6 април
Разработчик: Petoons Studio
Издател: PQube

Stray Blade – 20 април
Разработчик: Point Blank Games
Издател: 505 Games

Strayed Lights – 25 април
Разработчик и издател: Embers S.A.S

Изображение: Getty Images

Коментари 0
Ариана Гранде пее песен на Азис 😲😲😲
Какво се случва с участниците в „Един за друг“ след предаването  😍💕
Може ли ретроградният Меркурий наистина да повлияе на менталното ми здраве? 🔮
💯Нов Тренд: Тениски от рециклиран памук 😎🤗😯
С любов към природата - как да се забавляваме на макс това лято ☀🌊
Как да станете по-осъзнати в ежедневието си? 🧐
Как да станем по-уверени? 😍🤗
Как да преживеем по-леко раздялата с гаджето? 💔💔💔
По инфлуенсърски: Еко вечеря с приятели ❤❤❤
TREND: Винтидж дрехите и шопингът във вторите употреби 🙌✌
Как да разберем дали не сме в toxic relationship? 🚩
R.I.P. Почина кралицата на рокендрола Тина Търнър
Поставените граници съхраняват духа ни 👌😜
Как да заобичаш себе си с ниско самочувствие? 🙏💓
Да обичаш себе си – как се постига? ❤
Визуализацията – как ни помага да сме уверени и мотивирани 💫
Какво значи „да се насладим на мига“ 🤞✌
ЧАСТ 2: Живот без стрес - КАК? 😲
ЧАСТ 1 : Как да премахнем стреса? 🤗
ЧАСТ 2: 10 начина да вдъхнете нов живот на старите си дрехи 👀
10 начина да вдъхнете нов живот на старите си дрехи 💯
Furniture – Мебели от „боклуци“? Ето как да стане 💫
Lampshade – Нека бъде светлина! Ново осветление със стари материали 🤩
Как да направим дома си ART? 🧸
Bye,bye на фейк снимките! 😲 Гугъл ще показва кои снимки НЕ са реални 💣