VBox7 logo

Спечели ли наистина Суши войната? Кубрат май готви ответни действия

Комисията наказа българина, но той не се изненада от решението

12 549 15.05.2019

Всичко е ясно! Щатската комисия определи и се произнесе срещу българския боксьор Кубрат Пулев и му отне лиценза за срок от 6 месеца след злополучната целувка. Освен това българинът трябва да плати глоба от 2500 долара и да посещава програма срещу посегателства над жените. 

Интересното в случая е, че Джени Суши и адвокатката ѝ твърдяха, че не застават срещу Кобрата за пари, макар че първоначално искаха обезщетение от 600 000 долара.

Добрата новина за Пулев е решението на комисията, която отсъди, че румънецът Богдан Дину няма как да получи реванш, защото победата очевидно е била на страната на българина. 

Какво казаха пред комисията двамата? Репортерката заяви, че се е почувствала отвратена след целувката и, че иска не пари, а Пулев да бъде лишен от това, което най-много обича - да се състезава, пише Gong.bg.

Пулев от своя страна разказа вече познатото - тя била щастлива от интервюто, смяла се, почувствал я като приятел. Кобрата освен това изтъкна, че е имало твърде много въпроси, на които Джени е отказала да отговори. 

Но, както се казва, утрото е по-мъдро от вечерта и явно нищо още не е приключило. Оказва се, че Кубрат Пулев се замисля дали да не заведе той от своя страна дело срещу репортерката. 

Освен това българинът беше категоричен, че взетото решение е и очакваното от него. Присъщо за Кобрата, оптимизмът също е на лице: приема случилото се за част от пътя към целта - да стане световен шампион.

12 549 15.05.2019

Още от Уеб Цитати