VBox7 logo

Разговори, секс или романтика? Какво е важно в любовта за всяка от зодиите?

5 058 06.09.2019

Всяко човешко същество в своя живот копнее за любов. Дали ще е онази романтичната, или пък ще е чувството за заедност... всеки разбира любовта по различен начин. Но я разбира така заради зодията си. Какво означава любовта за всяка от зодиите? Ето и отговора!

Овен: Романтичните жестове

 

За представителите на зодията не е достатъчно партньорът им да им казва, че ги обича. Трябва и да го доказва. Вие вярвате, че романтичните жестове са в купуването на подаръци и само с тях "обичам те" има смисъл.

 

Телец: Да бъдеш себе си

 

За представителите на зодията най-важното е да се чувстват комфортно. Те знаят, че да си влюбен може да си единствено, ако си себе си около другия човек. Тогава те се чувстват сигурни.

Близнаци: Комуникацията

 

За представителите на зодията всичко е в общуването. Те обожават да стоят будни цяла нощ и просто да си говорят с любимия човек за всичко - и по важни, и по маловажни теми.

 

Рак: Спокойствието

 

Раците са емоционални хора, затова им е нужен човек, който да ги успокоява и да бъде до тях. За представителите на зодията любовта е нещо, което трябва да ги отпуска и да ги кара да се чувстват комфортно.

 

Лъв: Да е като в приказките

Драматичният Лъв обича да бъде глезен. Той се радва на екстравагантни и луксозни подаръци. Иска да бъда центърът не само на своята вселена, но и тази на любимия човек.

 

Дева: Малките неща

Представителите на зодията не очакват много от любовта. Те са най-щастливи, когато прекарват време с партньора си, гледайки например любим сериал или разхождайки кучето.

Везни: Дълбоката връзка с партньора

За представителите на зодията най-важно е да намерят истински партньор, който да могат наистина да нарекат своя половинка. А кога се случва това? Когато го усетят!

Скорпион: Забавлението

За представителите на зодията да се забавляват е най-важно и това се отнася и за любовта. Те вярват, че любовта е да можеш да се смееш, да говориш и като цяло да обичаш живота си с другия човек!

Стрелец: Доверието

За представителите на зодията най-важното е партньорът им да е верен и да им е като най-добър приятел. Също така обичат да се забавляват, но доверието е на първо място за тях.

Козирог: Романтиката

Представителите на зодията обичат навиците и това важи и за този тип отношения. Те обичат да поставят началото на романтични традиции във връзката.

Водолей: Истинските и дълбоки разговори

Представителите на зодията винаги са се увличали по дълбоките разговори и теми. Затова за тях е важно човекът, с когото са да е поне толкова интелигентен, колкото тях.

Риби: Да е изкуство

Представителите на зодията за артистични и романтични хора, затова за тях любовта трябва да е нежна и да се изразява по артистичен начин.

Източник thumbnail: PeopleImages/Biljana Cvetanovic/iStock

5 058 06.09.2019

Още от OMG Facts