VBox7 logo

Тъжният живот на футболните съпруги - истината, която никой не казва

Бивша половинка на Челси разказва за ежедневието си

3 731 03.05.2019

Животът на футболните съпруги не е само наргилета, салфетки в дискотеки и обикаляне по бутици. В това ни убеждава разказът на бившата футболна съпруга Лизи Кънди, която макар и да не е българска футболна съпруга, има какво да разкаже по въпроса.

49-годишната Кънди до 2012 г. беше омъжена за бившия защитник на Челси и Тотнъм Джейсън Кънди. 

"Футболистите са новите рок звезди - те са млади, печелят много пари и животът им изглежда бляскав", разказва тя пред австралийски сайт.

"Знам за много футболисти, които са имали връзки с половинките на съотборници. За щастие успях да избегна това", твърди Лизи.

Това потвърждава блогърка, също футболна съпруга. Положението било толкова тежко, че тя изпадала в състояния на невроза, когато мъжът ѝ излизал с приятели в събота вечер. Когато се прибирал, тя му проверявала телефона, чела съобщенията му в социалните мрежи. Търсела и следи от червило, женски парфюм.

За Лизи поуката от живота ѝ като футболна съпруга е, че за спортистите кариерата винаги е номер едно. "Всичко е планирано и трябва да се съобразяваш с това."

Най-тежко било на Boxing Day - 26 декември. Тогава целият свят празнува Коледа, а футболните съпруги в най-добрия случай са на хотел със съпрузите си. Но не им е позволено да пият алкохол, а подаръците си ги раздават по-рано. Без роднини, без деца...

3 731 03.05.2019

Още от Брутално