VBox7 logo

Илиана Раева вдъхновява от Гърция: показа перфектно тяло и на 56 години!

13 858 28.06.2019

Има жени, които само с примера си и начина си на живот дават ценни уроци на младите дами. И тук няма нужда да гледаме на Запад, защото си имаме Илиана Раева. 

Легендата ни в художествената гимнастика и председател на федерацията на красивия спорт по традиция си почива семейно в съседна Гърция.

И тази година звездното ѝ семейство избра плажовете на Халкидики, а Илиана Раева, която е на 56 години, показа наистина перфектно тяло в бански от две части.

С Илиана е съпругът ѝ Наско Сираков, както и дъщеря им Виолета с годеника ѝ Георги. 

Е, разбира се и малката Илиана, внучката на гимнастичката.

Както вече споменахме, семейната почивка в Гърция е традиция за семейството. Миналата година Илиана и Наско отново почиваха в Гърция, но тогава с тях беше другата им дъщеря, Славея. 

Впрочем в своя Instagram профил Илиана коментира една изненадваща за гимнастиката ни раздяла. Гимнастичката ни Елена Бинева преди дни се отказа от спорта заради травми.

"Знам, че тепърва ще се радвам на твоя огромен океан от талант, сили, вяра, смелост и устременост! Благодаря ти за невероятното удоволствие, което ми подари с присъствието си в залата и световния подиум! Знам, че няма как да се разделим", пише Раева.

13 858 28.06.2019

Още от VIP Box