VBox7 logo

Андреа призна кой е сложил край във връзката с Кобрата и даде ценен житейски съвет

23 549 16.10.2019

Краят на връзката на поп-фолк певицата Андреа и боксьора Кубрат Пулев не беше кой знае каква изненада. Двамата имаха твърде различен начин на живот, а работата им ги отвеждаше на противоположните краища на света.

А спецулации по темата започнаха отдавна. И всъщност бяха съвсем логични.

"Твърде млада съм, за да се омъжа и твърде голяма, за да играя детски игри - наслаждавам се на необвързания си живот", написа Андреа под вече несъществуваща снимка в Instagram, с която разбрахме за раздялата. 

Виж още: Странни думи цитира Андреа! Отговори ли певицата на Кубрат Пулев?

Кубрат Пулев в интервю пред Gong.bg увери, че Андреа е уникален човек, но са се карали на няколко пъти, а когато няма разбирателство и една връзка не върви към развитие, е редно двете страни да потърсят нов път. 

От това, което той сподели, останахме с усещането, че раздялата е била взаимно решение. Но оказва се, че това не е съвсем така. 

Виж още: Официално: Андреа и Кубрат скъсаха! Певицата с първи коментар за раздялата

В поредица въпроси и отговори на последователи Андреа признава, че тя е взела решението за раздялата си с Кобрата.

Малко преди това, пак в отговор на фен, певицата казва, че не иска да дава интервюта, защото няма нужда от това животът ѝ да бъде подложен на поредната дисекция.

Виж още: Андреа и Кубрат след раздялата: Накъде поеха двамата, как прекарват лятото?

Но на въпрос от последовател какъв съвет би дала на човек, който се страхува да приключи дълга връзка, Андреа не се поколебава и отговаря. 

"Страхът замъглява много неща и пречи винаги, в каквато и ситуация да си! Дори глупавата смелост понякога се оказва нещото, което те отличава от тълпата", пише русокосата певица. 

Източник thumbnail: https://www.instagram.com/andreabulgaria/

23 549 16.10.2019

Още от Celebrity Box