VBox7 logo

100 Кила се готви за 15 септември! Рапърът се похвали - тази година е абитуриент

5 851 09.09.2019

Отново дойде онова време от годината, в което родители обикалят хипермаркетите в трескава подготовка за първия учебен ден.

Но освен въпросните родители учебници, тетрадки, химикалки и помагала ще купува и един обичан български изпълнител - рапърът 100 Кила.

100 Кила вече е в 12 клас, тоест тази година му предстои да бъде абитуриент. Снимка с успеха си публикува в Instagram. 

Успехът, с който завършва 10-и и 11-и клас е много добър 5! 

"Благодаря си, благодаря ви. Учете деца и млади хора, важно е за нас самите. Обичам училището си", пише той под снимката. 

За 100 Кила е известно, че учи във вечерно училище, тъй като е напуснал училище преди да завърши средното си образование.

А да напусне училище се стигнало, след като решил да работи по-сериозно, за да може да плати образованието на брат си, който завършил икономическата гимназия в Търговище. После пък учил висше образование във Варна.

Преди време в интервю 100 Кила призна, че въпреки че е добър в това, което прави сега, в училище е скромен и тих - просто защото далеч не е от най-умните ученици. 

Въпреки това обаче рапърът има още една мечта - да запише висше образование. За целта той гледа на Запад, а специалността, на която е хвърлил око, е продуцентството.

5 851 09.09.2019

Още от Music Virals