VBox7 logo

Секси футболистките, заради които си струва да гледаме Световното за жени

3 281 21.06.2019

Световното първенство по футбол за жени е в своя разгар, макар че събитието преминава без интерес, на какъвто се радваше форматът при мъжете.

Въпреки това ние сме сигурни, че Мондиалът при жените е поне няколко пъти по-интересен от мъжкия и причината за това са дамите, които защитават националните цветове. 

Не претендираме, че сме съставили най-добрия отбор, но със сигурност мацките, които ще видите по-долу са сред най-красивите на Мондиала.

Алекс Морган

29-годишната американка е голямата звезда на националите от САЩ. Нейната позиция е нападател и освен, че е отличен спортист, е и много красива жена.

Косоваре Аслани

Заради балканските си корени често е сравнявана със Златан Ибрахимович. Още една прилика с него е, че и двамата защитават цветовете на Швеция. Тя се гордее с албанските си корени и има татус на двуглав орел на глезена си.

Лорън Сеселман

Още една американка в класацията ни. Тя е защитник и 4 години се е състезавала в канадския национален отбор. 

Юлия Симич

Въпреки името си и своите хърватски корени, Юлия е футболист в националния отбор на Германия. Към момента е играч и на британския Уест Хем.

Анук Хугендайк

Красивата холандка е полузащитник. На клубно ниво се състезава за Аякс. Има над 100 мача с оранжевата фланелка.

Мелани Лойполц

Германката е едва на 25 години, но е едно от обещаващите имена за женския футбол в Германия. От 5 години насам е част от отбора на Байерн Мюнхен.

3 281 21.06.2019

Още от Sports Virals