VBox7 logo

Бизнес дама, фитнес модел и перфектна майка! Рецептата за успех на Златка Димитрова

12 087 03.10.2019

Плеймейтката Златка Димитрова впечатли в последно време всички с постоянството си във фитнес залата, което доведе до впечатляващи резултати.

Златка всъщност изглежда като да е готова за някой конкурс:

Не ни е известно да е участвала наскоро в такъв, но пък вече е факт нейният нов бизнес - тя стана онлайн треньор и диетолог. 

Преди време писахме за нейния хранителен режим, изготвен от фитнес гуруто Кирил Тенев.

Но как успява да съвмести работата, тренировките и това да бъде достатъчно време до сина си Миро?

Трудно. Или поне това е най-общият отговор. Моделът сподели пред "На Кафе", че към момента единствено го поверява на майка си или на племеницата си, за да успява да тренира. 

Иначе Златка и синът ѝ са неразделни. Плеймейтката разкри, че иска всеки един момент да е с Миро. Детенцето било много желано от нейна страна и благодари на Бога всеки ден за него.

Двамата прекарали цялото лято на каравана на брега на морето и след задължителната си тренировка Златка по цял ден тичала след сина си. Двамата ставали всеки ден в 6:30 сутринта и прекервали целия ден под лъчите на слънцето. 

Що се отнася до фитнеса и формата си, за която отнесе много критики, Златка заяви, че всичко прави само и единствено за себе си. Харесва се, чувства се добре и възнамерява да спортува дори повече.

12 087 03.10.2019

Още от Красивите българки