VBox7 logo

Юмруци, хапане и уроки: Жените станаха мъже в ''Игри на волята''

5 809 08.10.2019

Юмруци, лакти, бутане, хапане и тук-таме по някоя обидна квалификация белязаха поредната битка за територия в "Игри на волята". По-интересното тук обаче беше, че всичко това се случи между най-нежните в състезанието - близначките, Америя-Мира и Марешка.

Участието на последната е под въпрос, но не и думите ѝ. "Имам чувството, че някой ни урочаса", сподели пред камерите Марешка. 

И наистина - първо Йоана пожела да напусне риалитито заради проблеми с ръката, а след това проблеми отново с ръката имаше и Бояна, която се върна от медицински преглед с шина и обездвижена. 

И докато поведението на Бояна накара мнозина от зрителите да я обвинят, че по-скоро бяга от битки, то при войнът Марешка накрая нещата се оказаха критични. Продължаването ѝ е под въпрос заради травмите в битките за територии.

Така с доза типичен женски реваншизъм и спортна злоба жените доказаха, че са не по-малко силни от мъжете. Нещо повече - в следващата капитанска битка една срещу друга ще се изправят отново три жени.

Междувременно в племето на Траките вече лагерите не са 2, а като че ли всеки играе сам за себе си. Но едно е ясно - всички се дразнят на Добрин и постоянното му говорене за популацията на рибите, при все че самият той яде риба. 

Сензационното напускане на Георги от Прабългарите не доведе до сплотяване на племето. Дори напротив - очертават се нови лагери, след като Стоян изобличи Юлиян за това как е заговорничил, за да изгонят първо жените. 

Всичко за "Игри на волята" гледай тук

5 809 08.10.2019

Още от Уеб Цитати