VBox7 logo

MEGZ с разтъсваща изповед за любовта, дизайнерката разкри душата си

Всичко е добре, когато завършва добре

16 679 10.05.2019

Дизайнерката Миглена Каканашева MEGZ измина наистина дълъг път - както в професионален план, така и в личностното си развитие. 

Днес можем да кажем, че тя знае какво иска от живота си и има очи за истинските неща в него. Като любовта например. 

В една от последните си публикации MEGZ, която съвсем скоро ще можем да я гледаме във втория сезон на хитовото уеб риалити InstaQueen, разсъждава именно за любовта, а това несъмнено означава едно - че разкри душата си. 

Според дизайнерката именно отношението на възрастните, полагали грижа за детето, определя измеренията на любовта и дефинират "мечтаната връзка". 

"Ако, майка ви и баща ви вечно са отсъствали от вкъщи и вие сте се чувствали пренебрегнат. Най-вероятно това отношение днес ще ви се струва нормално. Това означава, че вие сте развили защитна реакция “да не ви пука”, за да не ви боли." А на MEGZ явно до скоро не ѝ е "пукало".

Преди време самата тя е разказвала за това как се е налагало родителите ѝ да бъдат далеч от нея заради работата им и целта им да осигурят достоен живот за децата си. 

MEGZ признава, че именно заради детството си дълго време не е успяла да се почувства щастлива в любовта си. Просто партньорите ѝ не са демонстрирали тотално отдаване във връзката. 

Но всичко това има щастлива развръзка - MEGZ е щастлива, обичана във връзката си. 

Вторият сезон на InstaQueen е вече тук

16 679 10.05.2019

Още от Опасни връзки