VBox7 logo

1 година любов: Златка и Благой празнуват първа годишнина

41 323 14.08.2019

 

Една от най-популярните светски двойки у нас отпразнува първата си годишнина заедно. Става въпрос за плеймейтката Златка Райкова и футболиста Благой Георгиев.

Двамата си честитиха празника в Instagram. 

"По-важното е,че аз намерих човека и жената, която винаги съм търсел. Намерих любовта, която така и не намирах. Намерих приятеля, на който мога да разчитам винаги. Намерих човека, който ще застане винаги зад мен без значение обстоятелствата. Маци, благодаря ти, че те има и че си с мен", благодарен е Благой.

"Любов моя, за една година ти ми даде всичко, за което някога съм мечтала! Дай Боже, да сме винаги заедно и да се обичаме, както го правим сега всеки ден! Винаги до теб, винаги до мен", отвръща Златка в коментар.

Последователите им се радват на любовта им, а сред харесалите посланията са гримьорът Цецо Андреев и миската Антония Петрова.

Двамата, въпреки че са заедно от едва година, вече са в очакване на първия си общ наследник. Златка е в напреднала бременност, като бебчето се очаква да се появи през есента.

Спекулациите за началото на връзката между двамата започнаха горе-долу по това време миналата година. Наблюдателни последователи забелязаха, че двамата публикуваха по едно и също време снимки от един и същи хотел в Банско.

По-късно двамата започнаха да бъдат засичани по заведения. Двойката участва и в Big Brother, където уж Благой щеше да предлага брак на Златка, но го направи по-късно и извън Къщата - по време на коледните празници със семейството. 

41 323 14.08.2019

Още от Stars News