VBox7 logo

Турски секс символ дебютира в нов сериал в родния ефир

Алп Навруз беше обявен за един от най-харесваните актьори

6 429 19.04.2019

Алп Навруз има защо да бъде наричан секс символ в съседна Турция. Само вижте:

За момента се е снимал в едва три сериала, но пък има и множество професионални фотосесии за глобални и местни брандове:

Добрата новина е, че ще можем да гледаме Алп, а и много други обичани турски актьори в премиерния сериал "Госпожа Фазилет и нейните дъщери" по DIEMA FAMILY.

Историята на сериала ни отвежда към скромния живот на госпожа Фазилет. Отгледала децата си с много трудности, тя решава да загърби своя гняв и нещастие и се впуска в преследване на мечтите си. Малката дъщеря на Госпожа Фазилет, Едже подкрепя майка си във всяко едно решение по пътя към славата и парите. 

За разлика от сестра си, голямата дъщеря Хазан не може да прости на майка си за смъртта на баща си и се превръща в сериозна спънка за щастието на Фазилет.

На пътя им се изпречва богатата и уважавана фамилия Егемен. Навлизането в живота им променя не само съдбата на Едже, но и тази на Хазан, която се влюбва лудо в малкия син от семейството – Синан.

Именно в ролята на Синан влиза и Алп Навруз. Той е сред най-харесваните актьори, а през 2017 г. Алп бе сред петимата най-обсъждани млади актьори в социалните мрежи, подреждайки се на четвърто място веднага след Къванч Татлъту и изпреварвайки звездата от "Черна любов" Бурак Йозчивит. 

Източник thumbnail: https://www.instagram.com/alpnavruz/

6 429 19.04.2019

Още от Рекламен блок