VBox7 logo

Топ 5 на най-скандалните пластични операции на родните знаменитости

Силикон на килограм

13 930 08.02.2019

Преди дни принцесата под прикритие Кристин Каменова стана българката с най-големия силиконов бюст. Тя успя да си сложи общо 2000 кубика силикон в гърдите. 

Досега рекордът се държеше от Джулиана Гани с 30 кубика по-малко. 

Кои са най-известните и скандални естестически интервенции на родните знаменитости? 

Моника Валериева 

Плеймейтката отскочи до съседна Турция, където в престижна клиника си тунингова задните части, за да приличат на досущ бразилски. С нея беше и добрата й приятелка Николета Лозанова

Мариана Маринова

„Мисис България Глоуб – 2007“ преди години призна, че има цели 3 литра биополимер в задните си части. С него се оформяли и други мускулни групи. Операцията направила във Венецуела, тъй като материалът е забранен у нас.

Анита Мейзер

Преди време Мейзер, която получи преди време 3 години затвор заради убийството на приятеля си, се хвалеше, че има бюст по-голям от този на Памела Андерсън. 

Азис

Годината е 2011 г. и поп-фолк певецът обявява, че ще си направи гърди. Но те няма да имат нищо общо с женските. Тогава започна и трансформацията на певеца, който сега е истински бодибилдър. 

Николета Лозанова

За нея се твърди, че има най-много пластични операции сред родните знаменитости. Скули, нос, устни… а и както вече споменахме, и ново дупе заедно с Моника Валериева.

13 930 08.02.2019

Още от Celebrity Box