VBox7 logo

Райна накара всички да ахнат! Певицата доказа - няма по-хубава от българката!

9 435 08.11.2019

За поп-фолк певицата Райна 2019 г. може и да не е била сред най-успешните в професионален план, но от Instagram профила на певицата виждаме, че е била незабравима откъм пътувания.

Виж още: Краят на един романс: Раздели ли се Райна с приятеля си? Певицата със странни послания

Малдивите, Германия, Португалия, Гърция, Испания... това бяха само част от дестинациите, които посети. А до края на годината остават 2 месеца...

Виж още: Нова двойка на BG небосклона! Фолк певица се събра с MMA боец

Но някакси окото ни лесно привиква на пейзажи с палми, слънчеви очила и екзотични коктейли в Instagram. А такива в профила на Райна има не един!

Виж още: Райна скри тайна в новия си клип! Кой е мъжът под водата?

Това, което успя да спре безцелното скролване в социалната мрежа, беше една фотосесия на певицата, в която виждаме, че колкото и да е хубаво по света, у нас е не по-малко хубаво:

Райна е качила по няколко снимки с различни носии в профила си. Локацията им е село Бистрица, намиращо се съвсем близо до София. Снимките са нови, тъй като в далечината се виждат есенните багри по дърветата.

Вероятно снимките са част от нов проект на Райна, който скоро ще видим - на някои от кадрите се виждат и други хора в носии, вероятно танцьори.

Но на Райна не ѝ беше нужно много, за да подпали интернет, само както тя си може. Направи го с поредица снимки по бельо, които доказват само едно: българката си е красива всякак!

9 435 08.11.2019

Още от Красивите българки