VBox7 logo

Нов удар за Емануела: Съдът ѝ отнема детето, но тя е решена - няма да се даде!

33 218 23.07.2019

Поп-фолк певицата Емануела със сигурност е имала и по-приятни лета. Само преди дни тя се оплака от вманиачен фен, който я преследва навсякъде и срещу когото е подала жалба в полицията.

Само няколко дни след това съдът отне 4-годишния син на Емануела и предостави родителските права на бащата - бизнесменът Димитър Динев.

Виж още: Грозната страна на славата: Луд фен тормози Емануела, предлагал ѝ странни неща

Според решението на Темида поп-фолк звездата трябва да плаща по 200 лв. издръжка на сина си Мити и има правото да го вижда едва два пъти месечно. 

Певицата ще има право да прекарва по 1 месец заедно с детето си през лятото, като ваканцията не трябва да съвпада с тази на баща му.

Това е решението на първа инстанция, срещу което Емануела публично възропта. Тя посочва, че съдията, взел решението, има фамилия Динева.

А сред мотивите на съда била професионалната ангажираност на Емануела. 

"Димитър не е взел сина ни, нито му плащам издръжка. Преди да стане това, (ако изобщо е възможно да стане) ще трябва да се минат доста инстанции", уточнява Емануела.

Мити е по-малкият син на Емануела. Негов брат и Христо, който обаче е пълнолетен и миналата година дори беше абитуриент.

33 218 23.07.2019

Още от Music Virals