VBox7 logo

Заради омраза: Никога няма да видите тези актьори заедно!

4 042 23.05.2019

Актьорите, колкото и големи професионалисти да са, все пак са хора и нищо човешко не им е чуждо. Точно като нас някои от тях просто не харесват някого и не искат да общуват с него. Когато обаче това е друг актьор, а продуцентите искат да ви снимат в един филм, си е вече проблем.

Кои са двойките звезди, които са отказвали да се снимат в общи сцени? Вижте!

1. Скалата и Вин Дизел

Трудно би било да предположим това - двамата изглеждат като да имат твърде много общо помежду си. Причината двамата да са във вражда е коментар на Скалата под публикация в Instagram от 2016 г. по време на снимките на "Бързи и яростни", с който обижда Вин Дизел.

2. Лина Хийди и Джером Флин

Няма как да видим Церсей и Брон в една сцена в Игра на тронове, но няма да ги видим и извън екрана заедно. Причината: през 2002 г. двамата са имали любовна авантюра, която явно не е завършила никак добре.

3. Джордж Клуни и Ръсел Кроу

Напрежението между двамата започнало през декември 2013 г., когато Клуни заявил в интервю, че Кроу трябва да му се извини, защото го нападнал физически без причина. 

4. Бил Мъри и Луси Лиу

По време на снимките на култовия филм "Ангелите на Чарли" Мъри критикувал актьорските умения на Лиу, което я е засегнало дълбоко. 

5. Силвестър Сталоун и Ричърд Гиър

Враждата между тях започва още през далечната 1975 г. Причината за нея не е ясна, просто се случило. Двамата толкова много не се понасят, че дори са стигали до ръкопашен бой.

Източник thumbnail: Getty Images

4 042 23.05.2019

Още от Chart Box