VBox7 logo

Ричард в последното си интервю: За скандалната добавка, славата и... влиза ли в политиката?

10 647 14.09.2019

 

Едва ли фитнес треньорът и Мистър София 2018 г. Ричард Величков миналата година по това си е представял, че животът му ще се преобърне на 180 градуса само година по-късно.

Миналата година по това време той беше амбициозният съквартирант в къщата на VIP Brother, който си мечтаеше да влезе в строителния бизнес. След излизането си от VIP Brother той стана треньорът на звездите, като манекенки и певици качваха снимка след снимка от залата с него. 

Той междувременно стартира свой собствен влог, а и продаваше добавка, с която обещаваше отслабване от по 5 кг. на месец. Само че в свое стори Джулиана Гани и годеникът ѝ Илиян Найденов заявиха, че не препоръчват на никого въпросната добавка. Това ядоса Ричард, който обиди Джулката.

Тази своеобразна инфлуенсър война достигна и до друг влогър - победителят от "Къртицата" и журналист Любо Жечев, който в поредица от видеа разследва добавката, доказвайки, че произходът ѝ е съмнителен, а добавката сама по себе си е забранена за продажба у нас заради наличие на опасна субстанция. 

Въпреки че Ричард се зарече да съди Жечев, а след това го обвини и в изнудване, след последното видео на журналиста, той изчезна от Instagram, сайтът му е свален от интернет, влогът също. Появи се информация, че е уволнен от работа. Ричард замлъкна.

Е, до днес, когато той даде последното си интервю в "Ничия земя". Какво каза той?

Въпреки че във визитката си за VIP Brother заяви, че иска да е най-известният човек в България, днес определя известността си като грешка. Проблемът бил, че не е бил достатъчно готов за популярността.

В този ред на мисли Ричард определи за своя най-голяма грешка влизането си в Къщата. Но пък имало и плюс - запознанството си с Петко Димитров и Ванко 1, за които твърди, че са единствените "по-големи" хора от него.

Към ден днешен определя известността като нещо ненужно в неразвита държава като България. Имала смисъл единствено, ако е в САЩ например.

Иначе Ричард беше категоричен - в България се живее добре. Нямало друга държава, в която хората да ходят по 4-5 пъти на заведение в седмицата.

Ричард коментира и онази снимка, на която показва среден пръст до скъпа кола. В текст, припомняме, той заяви, че няма висше, но има кола за над 100 хил. лв., а хората с висше работят за по 500 лв. Треньорът призна, че си е изпуснал нервите, а скъпата кола... всъщност не е негова. 

Ричи призна, че най-много се ядосва, когато някой го нарече глупав. По думите му сега би имал няколко магистратури, ако родителите му го издържаха. 

Ричард обаче отказа да коментира скандала с добавката, която продаваше и за която твърдеше, че е единственият оторизиран да продава в България.

Иначе Ричи и към момента си няма приятелка. Просто момичетата в София не били истински, а той бил моногамен. И заяви: един ден ще влезе в политиката. Като какъв, все още не е ясно, но заявката е дадена!

10 647 14.09.2019

Още от VIP Virals