VBox7 logo

В седмия месец, а е качила едва 3 кг.?! Джулиана Гани с режим и по време на бременността

37 884 04.10.2019

Джулиана Гани хвърли бомбата веднъж, като каза на сцената на "Маскираният певец", че е бременна и то в седмия месец. Моделът хвърли бомбата и втори път, като стана ясно, че е качила едва 3 кг. по време на бременността си. 

Джулката към момента е 55 кг., като в това число влизат и внушителните ѝ силиконови гърди. Именно те вероятно ще пострадат, ако моделът реши да кърми. "Има риск да ми увисне бюстът", коментира тя в интервю пред в. "Уикенд".

Гани обясни защо е обявила бременността си едва в седмия месец. Причината за това е, че не е искала хората да я заглеждат и да ѝ пипат корема.

Иначе Джулиана продължава да тренира всеки ден, като спазва и хранителен режим. 

Джулката и Илиан за момента отказват да споделят какъв ще е полът на бебето, като възнамеряват да го обяват в началото на деветия месец.

Моделката възнамерява да ражда по естествен начин, освен ако лекарите не ѝ препоръчат друго. "Важно ми е да съм в добра форма не само по време на бременността, но и след нея", коментира тя и е категорична, че ще продължи с провокативните снимки след раждането.

Джулиана Гани коментира и участието си в уеб сериала "Салонът". "Приех предизвикателството да бъда актриса и казват, че съм се справила доста добре", споделя тя.

37 884 04.10.2019

Още от Междузвездни игри