VBox7 logo

Щастлив ли е партньорът ви във връзката? 5 признака, че нещо не е наред

5 132 30.08.2019

Плашещо много хора са нещастни във връзката си, но въпреки това не я прекратяват по ред причини. Според проучване в САЩ това са 20% от обвързаните хора. У нас нямаме такова изследване. 

Въпреки че е невъзможно да се определят със сигурност причините защо това се случва, има някои ясни знаци, с които ще разберете, че половинката ви не е щастлива във връзката ви.

1. Самостоятелен е

Напълно нормално е да имаме живот извън връзката си и да искаме да сме от време на време сами. Но ако усетите, че партньорът ви става по-дистанциран, потоянно има нужда от това да е сам, явно не се чувства добре във връзката ви. 

2. Променя се постоянно

В единия момент се държи, сякаш ви обича, а в другия е студен и дистанциран. Може би ситуацията ви е позната, но със сигурност значи, че нещо между вас не е наред. Партньорът ви явно не се чувства щастлив.

3. Не показва физическа привързаност

Тук става въпрос отново за промяна, защото някои хора по принцип обичат да докосват повече от други. Въпреки това ако целувките и прегръдките са намалели, значи дистанцията между вас се увеличава.

4. Карате се без причина

Ако партньорът ви постоянно търси поводи да се скарате, това е сигнал, че се опитва да изрази променящите се чувства. Раздразнение, яд, гняв - все сигнали, че връзката ви е към рая си.

5. Чувствате се в безизходица

В силните връзки партньорите имат общи хобита, обичат да пътуват, правят планове за бъдещето. Ако при вас това вече го няма и се чувствате сякаш сте на една и съща страница доста дълго време, това със сигурност е знак, че нямате намерение вие или партньорът ви да инвестирате повече във връзката си.

5 132 30.08.2019

Още от OMG Facts