The Vampire Diaries Fans !!

публична

Видео

Дискусии

Тема Автор   Отговори Последен пост
Нина Добрев или Кат Греам? нова tedy_99 4 преди 8 год. 7 мес.
Стефан или Деймън! нова heartonfire 19 преди 8 год. 7 мес.
Делена или Стелена ?? нова heartonfire 11 преди 8 год. 7 мес.
ВАЖНО!!!Всеки член на групата да влезе ! нова heartonfire 4 преди 9 год. 8 мес.
ЧАТ! нова tedy_99 1 преди 10 год.
Да броим до 100 нова heartonfire 8 преди 10 год. 3 мес.

Описание На Групата

TVD