Гафа на Том Каулиц

Добавил:
xxlynxhellrazorxx
преди 11 год.
Tokio Hotel се обясниха в любов на френските си фенки! 25.04.2007

BILD - 19.04.2007

Tokio Hotel се обясниха в любов на френските си фенки!

”Tokio Hotel! Бил обичам те! Искам деца от теб!” – 6000 фенове се бяха събрали в концертната зала “Зенит” в Париж на концерт на групата. Истерия, писъци, крещене! В града на любовта беше бедствено положение! Tokio Hotel са тук!!!!
Едва появили се на сцената Бил, Том, Густав и Георг френските фенки изпаднаха в ярост... На сцената летяха презервативи, сутиени и плюшени играчки......
14 годишната Селин казва:”Бил е моят принц, аз искам деца от него!”
15 годишната Шантал в небето от радост споделя: Обичам “лъвската” му коса. Искам моето момче да прилича на него! А ако имам близнаци, ще ги нарека Бил и Том.”
Сесил (12) признава: Искам право носле. Искам точно същото като на Бил. Ще дам всички пари на света и ще си направя операция.
От залата докторите изнасяха припаднали момичета. Точно във върховия момент на шоуто – когато Токио Хотел изпълниха своя мега хит Durch den Monsun. Французойките пееха с тях – дума по дума. Как самите Токио Хотел обясняват своя успех( 250 000 продадени диска) ?
Бил: Дори и ние не можем да си го обясним. Това е потресаващо – много сме щастливи!
”Французойките са най-хубавите момичета на света” – казва брат му Том.

********************************************************

Последствията от това изказване на Том:

Както помните във вестник BILD( 19.04.2007) се появи статия за концерта на ТХ във Франция. В което Том, каза че французойките са най-красивите момичета на света! Както стана по-късно ясно, немските фенки изпаднали в ярост. Негодованието достигна до такава степен, че най-добрия им приятел Андреас за да ги успокои, направи изявление. Той казва че много рядко влиза във форуми, но сега просто се е наложило да го направи. (www.tokiohotel-fanclub.de)
Nick на Андреас е: Flowerkiller

”От страна на Бил и Том за изказването им мога да кажа че това не е повече от шега, но всички си помислиха че това е напълно сериозно. Том не мисли, че французойките са най-красивите, както и Бил и всички останали от групата. Иронията е че шегата на Бил и Том, за съжаление, не беше забелязана от BILD. Moмчетата разбират, че техния успех се дължи изцяло на феновете им в Германия, и те са щастливи отново да се завърнат и да са с вас. Бих искал да кажа от името на групата, че се надяват да разберете правилно и да не остават съмнения.
За да напишете коментар към тази дискусия трябва да сте член на групата!
Присъедини се към тази група

Други дискусии

Game нова
преди 10 год. 8 мес.
преди 10 год. 8 мес.
преди 10 год. 10 мес.
преди 10 год. 12 мес.