2001-2004 Watts

Добавил:
natali76437
преди 10 год. 2 мес.
2001-2004
Watts с режисьор Дейвид Линч на Филмовия фестивал в Кан, 2001 г. Режисьорът Дейвид Линч, интервюирани Уотс, без като видя някоя от предишната си работа, [26], за да му психологически диск трилър Mulholland. Филмът, в който участва и Джъстин Теру и Лора Харинг, е високо оценен от критиците и ще стане пробив Уотс. Lynch заяви за избора му на Уотс, "видях някой, че се чувствах имаше огромен талант, и видях някой, който има красива душа, разузнавателна възможности за много различни роли, така че е красива пълен пакет.
Филмът премиера в Кан през 2001 г. филмов фестивал и е получил голям брой награди и номинации, включително за най-добра актриса отличие за ватове от Националното общество на филмовите критици и на американския филмов институт. [28] сюрреалист филм историята наначинаеща актриса Бети Elms (Watts) привлече противоречия със силната си лесбийка тема.
Тя беше похвалена от критиците, включително Питър Брадшоу от The Guardian, който пише, "лицето Уотс, метаморфози чудо от пресни, пред които са изправени красота милион неистов, teary намръщено на грозота. Тя трябва непременно да бъде милион фаворит за на най-добрите награда актриса академия."[31] и Емануел Леви, който пише, "[...] Наоми Уотс, в блестящото изпълнение, млад, с широко отворени очи и гротескно весел блондинка, пълен с големи надежди, да направи нещо голямо в Холивуд ". [32]
През 2002 г. тя участва в един от най-големите хитове в бокс офиса на тази година, на английски език римейк на японския филм на ужасите The Ring, режисиран от Гор Вербински. На филм, който също участва Мартин Хендерсън и Брайън Кокс, сумиран около САЩ $ 129 милиона в страната (еквивалентно на САЩ $ 157,5 милиона през 2011 г.) [33] Филмът получи благоприятен коментари;. Watts ролята Рейчъл Келър, едно журналист проучване на странни смъртни случая на нейния племенница и други тийнейджъри, след като са гледали мистериозна видеокасета, и получаващия телефонно повикване, обяви смъртта им в седем дни. [34] Нейното изпълнение беше похвалена от критиците, включително Пол Клинтън на CNN.com, който заяви, че тя "е отличен в тази водеща роля, която доказва, че звездната си представяне в Мълхоланд Драйв не е щастлива случайност тя постига перфектен баланс между скептицизъм и бавното осъзнаване на истината по отношение на смъртоносната сила на видеокасетата. "[35]
На следващата година, тя взе страна на Джулия Кук в австралийски филм Грегор Джордан, Ned Kelly заедно с Хийт Леджър, Орландо Блум, и Джефри Ръш, [36], както и на Merchant-Кот филм Le Развод изобразявайки Roxeanne де Persand, поет, койтое изоставена от съпруга си Шарл-Анри де Persand в момента тя е бременна. Roxeanne и нейната сестра Изабел (Кейт Хъдсън) оспорват собствеността на една картина от Жорж дьо ла Тур с семейството на любовник Анри. Entertainment Weekly даде филмът рейтинг "C" и се оплака изпълнение Уотс: "Разочарован съм да съобщя, че Хъдсън и Watts не химия като сестри, може би защото никога не Уотс изглежда като чуждестранната артист тя трябваше да се играе" [37]
Изпълнение Нейният заедно с Шон Пен и Бенисио дел Торо в 2003 драма режисьор Алехандро Гонсалес Iñárritu на 21 грама спечелени вата си първата академия номинация за награда като най-добра актриса по-късно тази година. [38] В историята, каза в извън-пряк начин, тя изобразява КристинаПек, опечалена жена, живееща в предградията живот след убийството на съпруга си и двете деца от Джак Джордан (Бенисио дел Торо), който започна връзка с критично болни академични Реки математик Пол (Шон Пен).
Тя каза на кандидатурата на Соломон Паси ", далеч отвъд това, което аз някога мечтал за - че ще има е твърде далеч пресилено" [39] Тя също е номиниран за екрана Актьори Гилдията наградата за Outstanding Performance от едно Жена актьор в главна роля, като.както и много други номинации и признание [40] The New York Times я похвалиха: "Тъй като г-жа Watts се преоткрива с всяко изпълнение, това е лесно да се забрави, как тя е брилянтна тя има дързостта, че идва от липсата на прекаленото акцентиране.нещо актриси понякога направите, за да се справи с г-н Пен "[41] San Francisco Chronicle пише:" Уотс е занитване, но тя е много по-добре в сцени на екстремни емоции, отколкото в тези, изискващи финес.
Тя продуцира и участва заедно с Марк Ръфало в добре приет 2004 независимия филм ние не живеем тук вече, на режисьора Джон Къран. Уотс играе Едит Еванс. Филмът е драма, която се основава на разкази, ние не живеем тук вече и прелюбодейство от Андре Dubus, и изобразява кризата на две семейни двойки. [43] Тя се събира отново с Шон Пен в "Убийството на Ричард Никсън, който е създадена през 1974 година. Тя играе Мари Андерсен Bicke, жената ще бъде президентски убиец Самуел Дж. Bicke (Пен). [44] През същата година, тя отново си партнираше с Джъд Лоу и Дъстин Хофман в ансамбъл комедия на Дейвид О. Ръсел "I Heart Хъкабийс [45].
За да напишете коментар към тази дискусия трябва да сте член на групата!
Присъедини се към тази група

Други дискусии

Skype? нова
преди 10 год.
преди 10 год.
преди 10 год. 1 мес.
преди 10 год. 1 мес.