2005-2008

Добавил:
natali76437
преди 10 год. 2 мес.
През 2005 г., Watts участва и копродукция с режисьор / сценарист Scott Coffey следващия си филм, полу-автобиографични драма Ели Паркър, който изобразява борбата на австралийската актриса в Холивуд. [46] Movie критик Роджър Еберт похвали представянето на Уотс ". "Характерът е играл от Уотс с кураж, безстрашен наблюдение, както и подарък за времето, че е толкова свръхестествен, той може да направи всичко от себе си". [47]
Уотс се завръща в главната роля в продължението на ринга, The Ring Две. Филмът получи няколко отрицателни коментари [48], но е едно големи успех в боксофиса, с една повече от САЩ $ 161 милиона в световен мащаб брутния еквивалентно на САЩ $ 181,1 милиона през 2011. [49] Тя се снима в римейк 2005 на "Кинг Конг" Ан Дароу. Ролята, изигран от Fay Wray в оригиналния филм, се оказа още комерсиално най-успешен филм на Уотс. Режисьор на "Властелинът на пръстените директор Питър Джаксън", филмът спечели висока оценка и е сумиран САЩ $ 550 милиона в световен мащаб еквивалентно на САЩ $ 618,7 милиона през 2011 г. [50] [51] The Seattle Post-осведомител похвали изпълнението си:. "Третото акт става звезда, кръстосани, "Красавицата и звяра" притча далеч повече оперни и трагична, отколкото всичко, което можеше да си представи оригиналните режисьори изящно пантомима от Уотс с трогателност и страст, че тарифите Оскар внимание.
За еволюцията на нейния образ, Watts заяви: "Вие добре знаете защо сте тук като актьор ... аз съм тук, за да ми пука, какви са проблемите ми и знам кой съм, така че чрез крекинготворите тези символи може би, която блести светлина върху малко по-добре ... аз самият знам. Искам да кажа, разбира се, аз се познаваме по-добре, но пътуването и търсене продължават, тъй като ние се надяваме сме се развива и нараства през цялото време. [53]
Уотс играе в римейк на 2006 г. на филма 1934 The Painted Veil с Едуард Нортън и Лив Шрайбер. Уотс играе във филма Kitty Garstin, дъщеря на виден учен, която се омъжва за Уолтър храм (Norton) за репутацията му като лекар и бактериолог. В филм центрове на отношенията на двойката в момента, в който те се движат в Китай, храм е разположени към проучване инфекциозни заболявания. [54] Сравняване на нейния портрет с Грета Гарбо, в оригиналния филм, на Сан Франциско Кроникъл пише "Уотс прави ролята , работят върху собствената си гледна точка - си Kitty е по-отчаяна, по-глупави, по-нещастни и по-задвижване ... и си духовно пътуване е по-голяма.
През 2008 г. тя се появява в забавни игри, 2008 г. римейк на австрийската 1997 филм на режисьора Михаел Ханеке, заедно с Тим Рот. Във филма, тя е в ролята на Ан Farber, които със съпруга си и сина са държани като заложници от един чифт от тийнейджърите sociopathic. Филмът е открита на 20 октомври 2007 г. на филмовия фестивал в Лондон. [59].
За да напишете коментар към тази дискусия трябва да сте член на групата!
Присъедини се към тази група

Други дискусии

Skype? нова
преди 10 год.
преди 10 год.
2001-2004 Watts нова
преди 10 год. 1 мес.
преди 10 год. 1 мес.