Име: Александър "Саша" Пийт Шрайбър

Добавил:
andji_nami
преди 10 год. 2 мес.
Alexander ''Sasha'' Pete Schraiber| Дата на раждане: 25 юли, 2007
Родители: Наоми Уотс и Лив Шрайбер
Братя и сестри: Самюел Кай (8.12)
Факти: - Родителите му го наричат ​​Саша: Руската форма на името Александър и Саша беше хоспитализиран през нощта за респираторни проблеми през април, но и е освободен на следващата сутрин здрави и чувство на глоба.
Цитат от родител: "минута, че те показват и чуете, че първата писък, това е доста дълбоко чувство. Вие знаете, че сте в за-вие сте в най-доброто нещо, което някога се е случило с вас и най-трудната работа, която някога ще направи. Има само не поставя под въпрос какво ще правиш за вашето дете. Вие не сте сигурен в това, докато детето Ви е родено и да ви гледа в очите и се нуждаят от нещо, и след това просто се случва. Ако ме бяхте попитали преди пет години, ще бъда готов да изкорени с моя живот и моя график за спане за много малка човешко същество, аз вероятно бих казал, сте изложени на ума си. Но тогава се случи и, разбира се, разбираш, как можех да направя нищо друго "- Лив, относно момента, че бащинството го удари.
Честит 3-ти рожден ден, Александър "Саша" Пийт Шрайбър!

Когато Наоми Уотс и Лив Шрайбер са именуване на първия си син преди три години, всеки от тях избира един с дълбоко смисъла на семейството. Александър е на името на Лив Ukranian роден дядо по майчина линия, който е вдъхновил и помогнал го възкреся, и Пийт е името на бащата на Наоми, пътят мениджър за Pink Floyd, който умира, когато е била дете.Александър Пийт Шрайбър Уотс, по прякор Саша, преди 3 години е роден в Лос Анджелис. Той е първият син AF актриса Наоми Уотс и актьорът Лив Шрайбер.Саша е руският вариант на Александър.

Саша е по-малък брат, Самюел Кай (19 месеца).Някои от известните приятели Саша са Анджелина Джоли и Брад Пит дъщери Захара и Шайло.
За да напишете коментар към тази дискусия трябва да сте член на групата!
Присъедини се към тази група

Други дискусии

Skype? нова
преди 10 год.
преди 10 год.
2001-2004 Watts нова
преди 10 год. 1 мес.
преди 10 год. 1 мес.