КАКВО Е ЛЮБОВТА ЗА ВАС?

Добавил:
cesita
преди 11 год. 9 мес.
Любовта е живот...Като слънце, като Божие слънце, над живота ни кратък и беден и дори над деня ни последен тя изгрява - греховна и свята.
За да напишете коментар към тази дискусия трябва да сте член на групата!
Присъедини се към тази група
подреди по: новите отгоре | старите отгоре
 
stoianelek bg каза:
преди 9 год. 6 мес.
Любовта, сме ние самите, опитайте се да изживеете нещо без любов, без емоцията и чуството което ни кара да се чустваме на върха. Каквато и да е хубава или лоша то тя ЛЮБОВТА е такава каквито сме самите ние .Защото ние я създаваме и ние я унищожаваме и стъпкваме в прахта
 
olesq cool каза:
преди 10 год. 1 мес.
Любовта е алхимия,любовта е БОГ,а БОГ е навсякъде=>Любовта е навсякъде,защото тя е първична... (love)
 
atanasova1974 cool bg каза:
преди 11 год. 3 мес.
ами любов си е любов (snow)
 
zinaregi cool bg com каза:
преди 11 год. 6 мес.
http://www.vbox7.com/play:e6a7d713
 
tzveti_75 cool bg com каза:
преди 11 год. 8 мес.
http://www.tialoto.bg/forum/viewtopic.php?p=708244&sid=498e8b1516d62a0037fa484ec644bce9
Какво е любовта,според децата!...
 
tzveti_75 cool bg com каза:
преди 11 год. 8 мес.
"Любовта е сърцето,което тупти за цялото семейство."
Изказване на малкото ми момиченце на 4 год.:)....децата имат доста мъдри отговори(think)....Някъде в нета срещах такива по същата тематика с доста впечатляващи изказвания,простичко по детски казано,но с много мъдрост в изказаното...ще потърся линк и ще го пейстна тук на тази тематика:)
 
automaniqq cool bg grp каза:
преди 11 год. 9 мес.
лубовта е болка ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(
 
nikishenceto cool каза:
преди 11 год. 9 мес.
Едно страхотно чувство (h)
 
elisaveti cool bg каза:
преди 11 год. 10 мес.
„Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“ — Хайне
 
tzveti_75 cool bg com каза:
преди 11 год. 10 мес.
Любовта е всичко това,което ти носи хармония,спокойствие и душевен мир...
 
ferata cool каза:
преди 11 год. 11 мес.
ВЕЧЕ НЯМАМ ПРЕДСТАВА КАКВО ТОЧНО Е,НО 60 % НЕ Е ТОВА ЗА КОЕТО СМЕ СЕ ....
 
judist4ee cool каза:
преди 11 год. 11 мес.
лубовта е истинска и фалшива пожелавам на всеки истинска но миналата седмица аз попаднакс на фалшива нали ги знаете аз много те обичам да и аз много хубави очи много готина коса а ве такива минават се два дена от както нали вече така ходим нали и кво става аз е гледан да се гуши с некав друг и да го целува е кво да си помисли човек за лубовта {pp}
 
alex25556 каза:
преди 12 год.
Любовта е нещото което трябва да се изживее палноценно
 
ferata cool каза:
преди 12 год. 1 мес.
ЛЮБОВТА Е ВСИЧКО ДРУГО, ОСВЕН САМОТА...
 
cesita cool bg com grp sub каза:
преди 12 год. 1 мес.
ПРАХТА ОТ МЕЧТИТЕ МИ-ДЕЛА РАИ
Всяко нещо се случва когато му се изпълни Времето. Бях Сърце. От нежна сила. Знаех благолепието на безкрайните си Възможности да чувствам. Бях огнен предтеча на собственото си изгаряне. И още се сбъдвам в огъня. Беше Любов.
Дойде онзи ден когато думите свършиха, а Ти каза, че би дал живота си за мен. Аз онемях пред силата на чувството ти. Ставах все по-пробудена за Теб и достигах до дълбините, в които винаги сме били сами. Можех и изпълвах сърцето ти с обич. Тези наши думи са трудни. Думи с душа.Чисти и горди.Смирени и непокорни - те са ни следвали. Родени и поведени с Любов.

Но идваше свършека...

Душите знаеха това. Всяка минута беше пълна и празна с теб. Затворих очи. И видях... зелена ливада осеяна с маргаритки. Заключих се в онази тишина, която осмисля всичко. После седнах на поляната. Беше приказно. Мигът беше само за теб. Изконно мое и чудно място – част от истинската същност на душата ми. Коленичих. Пръстите ми галеха тревата. Ето те, седнал до мен. Оглеждах се в очите ти. Щяхме да мълчим заедно. Да ни обгръща Божествена усмивка. Онази, която ни съпровожда от началото ни.

И тогава разбрах... Сякаш някой застреля в гръб усмивката ми. Все нещо се случваше в твоя свят. Нещо, което те отнасяше в друга посока.

Събуждах се с усещането, че росата е целунала дланта на утрото, което ще те доведе при мен. Седях в тревата, късах маргаритите, мачках ги с болката, с която исках да смачкам сърцето си. Сълзите ми се сливаха с росата и... ставаха слънце.

Въпроси валяха... Като тежък спомен се връщаха. Нищото поглъщаше волната ми душа и я превръщаше в искри, които те пареха.

Видях последният пристан на тъгата. Там бяха струпани всички простички неща, от които се прави живота.

Исках да ти благодаря, че сподели себе си с мен... ПроГледнах за Нещо важно! После отключих стаения гняв... Имам още малко стъпки... Душата ми е пълноценна, въпреки вероятността пулсациите от битки и копнежи да я убият.

Не търся вече Логиката в Нещата – продължавам да Чувствам! Приех, че понякога Повелите на Съдбата са по-силни от Мистериите на Сърцето.

“Нещата мълчат различно! Проговорят ли казват едно и също!” – казваше ми един приятел някога... А аз все опонирах: Нещата говорят различно на различните хора! Мълчанието ни кара да Чувстваме еднакво!

Когато отворих очи, поляната беше потънала в мрак. Небето усмихваше себе си с безкрайни нанизи от бляскави звезди.Нещата имат значение само ако са истина. Аз вървя към теб, през себе си и света защото следвам сърцето си. Не мога да не го следвам.Ти му даде Силата и Смирението. Даде му Любовта, а не любов. Бог е в мен. Усещам го в Светлината ти. Ти си моят Храм.

Взирах се в мрака. Молех се. Камбанно биеше сърцето ми. А после всичко утихна и потънах в дълбоката, нирванна празнота. Гледах небето. Жива ли бях, щом наоколо ми бяха останали само звездите в това небе и нащърбената усмивка на тази самотна луна?

Спомням си първата ти крачка към мен. И не можех да не пия от сълзите ти. Те бяха жив огън. Тогава чух как изворът ражда, когато изпиеш капката, която прави водата, когато докосваш отвътре и чувстваш, че си жив. Ще те помня заради смисъла на тази дума, която носи нашите 300 г Съдба и която ти откърти като отломък от мига на Откровението ми – Любов... Изгубения Ключ към Единствената ми сянка в тоя свят е в твоята ръка. Моята ръка пази спомени…

Искам те в живота си с всяко вдишване, но само Вятърът ще гони, след като отмина, прахта от Мечтите ми.
 
mari55 каза:
преди 12 год. 2 мес.
Любовта не може да се опише с думи. Ако я опишете - значи не е истинската любов.
 
juliet2 cool каза:
преди 12 год. 3 мес.
Любовта се ражда от нищо и умира от всичко. Идва, когато най-малко очакваш и си отива, когато най-силно я желаеш. {pp} {pp} {pp}
 
juliet2 cool каза:
преди 12 год. 3 мес.
Любовта ни дава възможност за миг да зърнем ВЕЧНОСТТА. :-) :-) :-)
 
juliet2 cool каза:
преди 12 год. 3 мес.
Любовта-това е желание да живееш. 0:-) 0:-)
 
azsamsiaz1 cool bg каза:
преди 12 год. 3 мес.
Просто я ИМА!!(hug)
(0-20) общо:60

Други дискусии

преди 9 год. 6 мес.
преди 9 год. 6 мес.
преди 8 год. 10 мес.
преди 10 год. 1 мес.
преди 11 год. 2 мес.