Watcher/ Наблюдтел

Добавил:
danko11
преди 3 год. 7 мес.
Страна: Южна Корея
Канал: OCN
Период на излъчване: 6 юли 2019 – 25 август 2019г.
Време на излъчване: събота и неделя 22:20 ч.
Епизоди: 16
Сценарист: Хан Санг Ун
Режисьор: Ан Гил Хо
Екип субтитри: DaNi & Danko & Bistra & pavlina & rosish

В ролите: Хан Сок Гю, Со Канг Джун, Ким Хьон Джу, Хо Сонг Те, Пак Джу Хи, Джу Джин Мо, Ким Су Джин, Чонг До Уон, И Дже Юн и други

Резюме: Животите на До Чи Гуанг (Хан Сок Гю), Ким Йонг Гун (Со Канг Джун) и Хан Те Джу (Ким Хьон Джу) са разбити заради трагична афера. Те стават членове на екип за разследване на вътрешни работи в полицията и се опитват да разберат истината зад трагичната афера.
До Чи Гуанг е елитен детектив. Той е умен и пресметлив. Гордее се с рекорда си за заловени престъпници. След като е преминал през различни случаи той осъзнава важността на работата, която полицията върши срещу корупцията. Той става ръководител на екипа за разследване на вътрешни работи.
Ким Йонг Гун е полицай и е част от мобилния патрулен екип. Той се държи студено с хората, но всъщност е добросърдечен. Той е запознава случайно с До Чи Гуанг. До Чи Гуанг бива замесен в трагичния случай, който Ким Йонг Гун се опитва да забрави. За да открие истината зад този случай Ким Йонг Гун се присъединява към екипа за вътрешно разследване.
Хан Те Джу е известна адвокатка. В миналото тя е работела като прокурор. Тя неочаквано се е замесила в случай и е оцеляла, въпреки че животът й е бил в сериозна опасност. След това е напуснала работата си като прокурор и е станала адвокат. Тя среща До Чу Гуанг и Ким Йонг Гун и се присъединява към екипа им.

Субтитри: http://stupiddreambg.com/2019/07/14/watcher-e01-02/
Форумна тема:
За да напишете коментар към тази дискусия трябва да сте член на групата!
Присъедини се към тази група

Други дискусии

преди 2 год. 3 мес.
преди 2 год. 9 мес.
важна
facebook нова
преди 7 год.
преди 7 год. 3 мес.
преди 7 год. 6 мес.