Vico From Rebelde

публична

Видео

Angelique Boyer - Viktoriq Pas
03:11

нов

качил: sexy_d...
добавил: sexy_d...

Rebelde - Vico
01:14

нов

качил: robert...
добавил: giovanny

Rebelde - Vico
00:56

нов

качил: robert...
добавил: giovanny

Angelique Boyer - Vico - Rebelde
02:54

нов

качил: sylver
добавил: giovanny

Rebelde - Vico - Final - 2
00:36

нов

качил: robert...
добавил: giovanny

Rebelde - Roco I Vico
01:06

нов

качил: robert...
добавил: giovanny

Rebelde - Vico - Maroon5
03:20

нов

качил: robert...
добавил: giovanny

Rebelde - Vico I Rocco
01:09

нов

качил: robert...
добавил: giovanny

Angelique Boyer In Rebelde(Vico)
02:01

нов

качил: giovanny
добавил: giovanny

Vico Fotos From Rebelde - Angelique Boyer
07:09

нов

Rbd Angelique Boyer - La Diosa Francesa(ViCo)
02:34

нов

Rebelde Angelque Boyer - Vico
04:37

нов

качил: giovanny
добавил: giovanny

Дискусии

Тема Автор   Отговори Последен пост
магазин нова renamena 2 преди 10 год.
вико пас нова xxsunny_bitchxx 0 преди 10 год. 2 мес.

Описание На Групата

samo za fenovete va VICO.6toto tq e vurxa

Анхелик Бойер Анхелик Бойер е родена на 4 юли 1988 година под името Анхелик Моник Паулет Бойер Русо. Тя е известра мексиканска актриса, родена в Сейнт Клод, Франция. През 1990 година семейството й се мести в Мексико и се установяват в страната. Моник Паулет става популярна като Анхелик, може би защото е по-лесно да се изговори. На много малка възраст, и отчасти благодарение на подготовката от Луис де Яно, тя има възможност да е в музикалната група \\\"Rabanitos Verdes\\\" (\\\"Малки зелени репички\\\"). Накрая на проекта, тя продължава с мечтата си да стане актриса и търси повече шансове да покаже таланта си и положително мнение. На 14 години влиза в CEA, друг проект, който й помага да добие повече популярност и да я докаже като актриса.

Две години след CEA, Анхелик се включва в по-голям проект. Този път става дума за мексиканския сериал \\\"Rebelde\\\" (\\\"Непокорните\\\"), който добива огромна популярност не само в Латинска Америка. В сериала, в който участва за три сезона, тя изиграва ролята на Виктория \\\"Вико\\\" Пас, младо и красиво момиче с проблеми в къщи – майка, която излиза с по-млади момчета и се опитва да съблазни приятеля й, по-голям брат, който излиза с пълната й и сладка приятелка Селина и я манипулира, баща, който редовно я бие, след като я кара да търси пари за хазартната му пристрастеност. Докато е в теленовелата, героинята й е част от популярните момичета, но е смятана за лесна. Среща се с Мигел (Алфонсо Ерера) по време на първия сезон. Героинята й се среща и с две други момчета. Първо се среща с Джовани (Кристиан Чавес), с който са затворени в хладилник през нощта и трябва да се прегръщат, за да избегнат замръзване, но се разделят след като тя мисли, че той й е изневерил. След това излиза с Роко (Диего Гонсалес) и се разделят. Докато снима \\\"Rebelde\\\", Анхелик и две от колежките й – актрисите, които изиграват Селина и Хосе Лухан, сформират бандата \\\"Citricus\\\" или \\\"C3Q`S\\\", които правят само една песен – \\\"No Me Importa\\\" (\\\"Не ме интересува\\\"); въпреки че песента е само сингъл, на един специален концерт е пусната/свирена от въздуха и е използвана като саундтрак към сериала, когато героите се държат непокорно. Песента става любима на много фенове, но след това влиза в сянката на двата албума на RBD.

След успеха на \\\"Непокорните\\\", младежката публика полудява по забавната, чувствителна и \\\"земна\\\" личност на Анхелик. Младата красавица кандидатства за шоуто \\\"Bailando por la Boda de mis Suenos\\\" (\\\"Танцувам за мечтаната ми сватба\\\"), благотворително шоу, в което известни личности плащат за мечтаната сватба на по-бедните участници. Анхелик е изобразявана в \\\"H Para Hombres\\\" и мексиканското издание на \\\"Maxim\\\". Последната й роля е на сладката Санди в теленовелата \\\"Желязна душа\\\".

Истиснко име: Анхелик Моник Паулет Бойер Русо
Дата на раждане: 4 юли 1988 година
Месторождение: Сейнт Клод, Франция
Зодия: Рак
Височина: 166 см

Виктория „Вико” Пас (Анхелике Бойер)
Приятелка на Селина и Миа, има репутация на лесно момиче. Става гадже на Джовани и намира любовта. Връзката им обаче приключва, заради неразбиране от нейна страна. Вико идва от семейство, с объркано минало: майка й я е изоставила с баща й на млади години, което е тласнало баща й към алкохола. Като резултат, Вико е на ръба на физическата злоупотреба на баща й и псикологическа мъка. Докато в училище се чувства безпомощна и необичана, веднъж взема хапчета в опит да „прочисти” ума си, докато не се появява Миа и й казва да не се погубва, и че може да разчита на нея, винаги когато се нуждае от помощ. Благодарение на Роко и професор Мартин Реверте, успяват да вкарат бащата на Вико в рехабилитационен център, което издига Роко в друга светлина в очите на Вико, която не е можела да понася горделивото му държание преди. Накрая двамата започват да се срещат. Заради големия си опит с мъжете, Виктория обича да си играе с чувствата им.


Непокорните (Rebelde)
„Непокорните” е историята на четири тинейджъри, които отиват в „Elite Way School” , известно международно частно училище. В това училище срещаме Мигел. Той учи в това училище, благодарение на това, че получава стипендия. Целта на живота му е да забогатее и да отмъсти на мъжа, който е разрушил живота на баща му и го е тласнал към самоубийство. По време на плана му за отмъщение той осъзнава, че мъжа, който най-много мрази, е бащата на момичето на живота му, Миа. Тя е дъщерята на Франко Колучи, богат и властен мъж. Миа е най-популярното момиче в училището и винаги е щастлива. Тя ненавижда факта, че баща й е с певицата Алма Рей, майка на Роберта. Роберта е момиче, което винаги е живяло в сянката на известната си майка. Ето защо винаги се съмнява в красотата й таланта си. Тогава се появява Диего, момче, отраснало с мисълта, че съдбата му е в политиката. Моделът му за подръжание е баща му, стиснат студен мъж. Заради това Диего също е студен и стиснат. В училището четиримата младежи срещат Енрике, млад учител, който ще промени живота им завинаги.

МОМИЧЕТА

Миа Колучи (Анахи)
Същинско момиченце на татко. Много сюжетни линии проследяват любовния й живот. Миа е лудо влюбена в Мигел, въпреки че и двамата не могат да се понасят в началото на сериала. Тя е единствената дъщеря на Франко Колучи, международен моден дизайнер-магнат. Винаги е вярвала, че майка й е мъртва и е отраснала без такава. Голяма приятелка е с Алма Рей, майката на Роберта. В „Elite Way School” тя е популярно момиче; тази, с която всички искат да дружат. Тя живее в кристална кутия, построена за нея от баща й. Някои от цитатите й понякога звучат детски и незряло. Има силно чувство за справедливост (често я сравняват със Сейлър Муун). Разбира се, тя го приема. За кратко време, Миа е залепвала стикер с формата на звезда на челото си и това се е превърнало в голяма мода сред младите момичета. Тя и Роберта са големи съпернички, но дълбоко в себе си те се безспокоят една за друга. Накрая и двете осъзнават, че им е приятно да са заедно. Миа е една от най-чувствителните в целия сериал и пише песни за бандата RBD, на която също така е и член.

Роберта Пардо - Реверте (Дулсе Мария)
Най-непокорната ученичка в Elite Way School, Роберта е дъщеря на известната певица Алма Рей и нейния учител по изкуство Мартин Реверте. Любовта на живота й е съученика й Диего Бустаманте. Те имат противоречива връзка, тъй като един ден се мразят, а друг се обичат. Роберта винаги намира начин да поправи всеки проблем – независимо дали е нейн или на някой друг... на всяка цена. Има голямо отношение към различни теми и чувство за съчетаемост. Тя е красива и талантлива, но не вижда това в себе си, защото постоянно се сравнява с Миа Колучи и с майка си. Роберта се чувства обидена от това, че майка й винаги е работила докато тя е растяла и че я е излъгала за биологичния й баща. Най-добрите й приятелки са нейните съквартирантки Лупита Фернандес и Хосе Лухан. Постоянните й врагове са Диего и Миа. На края на сериала Роберта се сближава с Миа Колучи и се оказват доведени сестри, тъй като Алма Рей се омъжва за Франко Колучи, бащата на Миа. Роберта оправя отношенията си с родителите си и най-накрая има семейството, което винаги е искала. Също така печели и ново гадже, Диего, и той отдава сърцето си на Роберта завинаги. Тя също е много важен член на бандата RBD и е считана за любимка на групата. Тя е просто непокорната, която не крие отношението си към никого.

Лупита Фернандес (Майте Перони)
Смята се, че тя е доброто момиче в сериала, винаги се опитва да вземе вярното решение. Тя получава стипендия от училището и не е богата. Има отлични оценки и е харесвана от почти всички. Въпреки че понякога избухва, заради огромното напрежение, което е набрала в себе си, Лупита обича да помага на всеки, на когото може. Толкова скромна, а има много любовни интереси по време на сериала, но накрая се влюбва във вандала-рокер, новото момче Сантос. Има сестра, Лола, която много обича, въпреки че Лола постоянно я отблъсква. Най-добрите й приятели са Роберта. Лухан и Миа. Тя също е част от групата RBD.

Селина Ферер (Естефания Вияреал)
Момиче с наднормено тегло, което има хранителни смущения, и често се самосъжалява, понеже никога не е имала приятел. Тя е най-добрата приятелк на Вико и Миа. Дори отива до там, че иска да се сприятели със Сол де ла Рива, която е заклет враг на Миа, докато не разбира, че Сол иска да открадне момчето, от което се интересува, Макс. Селина е несигурна, въпреки че по сърце е добродушна. Майка й се срамува от нея, защото е дебела и защото Селина не престава да яде, а майка й иска да я спре. Тя твърди, че не е искала Селина да се ражда никога. Селина забременява и е на път да роди бебе от Макс, който го е приел и дори ще бъде отговорен за детето, защото обича и него, и Селина. Тогава Селина, заедно с Вико и Лухан създават бандата Цитрус.
Хосе Лухан Ландерос (Зорайда Гомес)
Истинска атлетка, израснала с внимание и грижи. Тя е сираче, защото майка й не я е искала, въпреки че е имала пари да издържа Хосе Лухан. Нейното обучение е платено от мистериозен анонимен благодетел. Имала е връзка с Тео. Тя е най-добрата приятелка на Роберта и Лупита, с Роберта споделят експлозивно отношение и обща грубост. Била е измъчвана от отговорника за дисциплината Гастон за известно време и това води до желанието и да разбере причината защо Гастон е озлобен срещу нея. Заради намесата й в тъмното минало на Гастон, той сега я иска извън пътя си. Лухан не само разбира, че Гастон е нейния благодетел, но и нещо като нейн професионален бодигард откакто е била малко момиче. Хосе Лухан оценява усилията на Гастон и дори оправдава строгите му методи и постоянната злоупотреба. Тяхното време заедно обаче е много кратко, тъй като Гастон умира слел тежка автомобилна катастрофа. Тогава Хосе Лухан се превръща във враг на Роберта, понеже тя има двама родители (Алма и Мартин) докато Лухан няма нито един. Това продължава докато Хосе не е осиновена от Алма и Франко. Накрая, разбира се, се събира с Тео.

Пилар Гандия (Карла Косио)
Дъщеря на директора на училището, нехаресвана от повечето ученици, защото е много бъбрива. В началото на сериала тя пише, анонимно, вестник, пълен с клюки, наречен „Анонимно”. Тя е студена и безмилостна, особено към Миа и приятелите й, заради това се съюзява със също толкова злобните Сол де ла Рива и Ракел Байрон. Заради развода на родителите си обаче и заради връзката й с Томас, тя започва да осъзнава, че трябва да общува повече. Тя перфектно пасва в категорията „презряна жена”, тъй като има навика да си го връща дори по драстичен начин когато мъжете я мамят. Обича да използва изречения на английски често.

Сол де ла Рива (Мария Фернанда Мало)
Иска да бъде топ модел. Мрази Миа и иска тя да се чувства по-нисша от нея на всяка цена. Цинична и лъжлива, Сол иска нещата да вървят както тя иска, може би тя е единствената ученичка в Elite Way School, чиито намерения не са благородни независимо от ситуацията. Способна е да разруши живота на хората, без да гледа професионалните им чувства, и умело успява да убеждава в лъжите си (почти винаги плановете й се обръщат). Може да я наречем „вълк в овча кожа”. С пълно основание мрази Миа, защото смята че тя я бута надолу. Баща й не подкрепя мечтата й да бъде топ модел. Някога е излизала с Диего. Увлечена е по пазарен символ на метал банда HIM, тъй като в една сцена показват как се бие с Миа Колучи. Мисли, че може да прави нещата по-добре от всяко момиче в училището. Често й се подиграват заради височината й. Мисли се за много слаба, но не осъзнава, че модните агенции не я харесват за модел.

Ракел Сендер-Байрон (Фернанда де лас Фиентес)
Новата съквартирантка на Роберта, Лупита и Хосе Лухан, която е много горда от английския си (от страна на пастрока си). Момичетата се забавляват за нейна сметка, защото тя постоянно се прави на кралска личност с английския си и се мисли за по-висша от другите. Много е модерна, тя е причината за раздялата на Тео и Хосе Лухан. Когато Тео е имал състезание, Хосе е отишла да му представи „принцесата” на Англия. По-късно Ракел се сприятелява със Сол де ла Рива и Пилар (както много от учениците).

Лола Фернандес (Вивиана Рамос)
По-малката сестра на Лупита. През целия й живот, родителите й са оказвали натиск върху нея, за да бъде като Лупита, което я е накарало да не харесва сестра си. Лола не изпуска възможност да обиди и да се присмее на сестра си при всяка възможност, както и да я вини за всичките си проблеми. Често използва приятелката си Бианка, за да прави мръсни номера на сестра си. Има краткотрайна връзка с Диего, която е приключила заради незрелостта на Лола. Тя си мисли, че е сама на света и никой не може да я обикне някога. Скоро се разкрива, че Лола е осиновено дете, ето защо няма никаква биологична връзка с Лупита или родителите й, което след дълъг разговор с Роберта, дава нова перспектива на живота й. И нови отношения със сестра й.

Бианка (Алисон Лосано)
Срамежливо момиче, което учи с Лола, нейна най-добра приятелка и винаги прави каквото каже Лола. Но започва да се променя и да става по-независима, заради факта, че й е омръзнало от лошото отношение на Лола към нея. Тя също има увлечение по Роко, но няма време за това.

Агустина (Хеорхина Салгадо)
Макар че не знаем много за нея, знаем че е обсебена от Джовани и му купува скъпи подаръци, за да го накара да я хареса (те се срещат известно време). Тя е добра приятелка на Лола и Бианка, и също като Бианка, оставя Лола да взема решенията в живота й. Баща й се меси в отношенията й с Джовани, което се превръща в комична ситуация. Тя е наивно момиче, което не знае, че Джовани е играч. Скоро започва да следва примера на Джовани и започва да флиртува с Инаки за смайване на Джовани.

Сабрина Гусман (Клаудия)
Дъщеря на продуцента на RBD, Джони Гусман. Много е обсебена от Мигел (гаджето на Миа). Прави всичко, за да раздели Мигел и Миа, дори ако трябва да лъже. Една нощ среща Мигел пиян и го кара да вярва, че е преспал с нея и по-късно казва, че е бременна от него. Казва на Сол какво се е случило и разпространява слуховете из училището. Миа и Мигел имат жестока кавга и скъсват (Мигел плаче, пислейки, че е изгубил любовта на живота си). По-късно разбира че не е спал с нея и й крещи, казва й че никога няма да я обича, защото обича само Миа. Накрая баща й я изпраща в Испания за това, което е причинила на цялата банда, включително на Миа и Мигел.