За или против смъртта на Реджина?

Добавил:
vampire_from_birth
преди 8 год. 7 мес.
Чета коментарите под промотата в youtube и често срещам спор на тази тема. Някой смятат, че Реджина трябва да умре, за да има щастлив край. Но други са против това, защото това ще даде край на цялата история. Вие как мислите?
За да напишете коментар към тази дискусия трябва да сте член на групата!
Присъедини се към тази група
подреди по: новите отгоре | старите отгоре
 
kenma cool bg каза:
преди 7 год.
Реджина не бива да умре, но бих искала просто да приеме, че Хенри е син на Ема...
Но, Реджина не е съвсем, като Злата кралица - малко по-добър вариант е. Ако Реджина умре, в сериала ще остане една голяма незапълнена дупка.
 
galenafan__ cool каза:
преди 8 год. 5 мес.
Забравих да добавя:
Сигурно, ако Реджина умре ще гледаме малко скованата игра на Румпелщилцхен. Може накрая тя да се влюби в някого или да разбере, че онзи, дето е била влюбена в него не е умрял... или пък откъде да знам. На мен ще ми е тъжно ако умре. :( :( ;(
 
galenafan__ cool каза:
преди 8 год. 5 мес.
Твърдо против смъртта на Реджина съм. Харесвам я, като персонаж, като актриса. Играта й е меко казано страхотна. Не трябва да умира, защото иначе кой ще им разваля щастието?! Планирани са 7 сезона на сериала, а ако Реджина умре с какво ще си запълнят тези 7 сезона?! Ще гледаме ежедневните проблеми на Снежа и Черовния(който не е много чаровен). Ема също много ми харесва.
 
lovely_nani cool bg каза:
преди 8 год. 7 мес.
Съгласна съм с ke4ista00. Ако тя умре,проклятието ще се развали и няма да има как да се продължи филма. А и до някъде ме кефи, но Ема е върха! (star) :D
 
ke4ista00 cool bg каза:
преди 8 год. 7 мес.
според мен не трябва да умира :)
(0-5) общо:5

Други дискусии

преди 5 год. 9 мес.
преди 7 год. 4 мес.
преди 8 год. 4 мес.