Искаме Rain да изнесе концерт в България

Добавил:
samar4etooo
преди 13 год.
Bi Rain – Най-актуалната азиятска звезда в световен мащаб!
Какво ли е сърце без мечти ? – това е въпросът на който Bi Рейн никога няма да намери отговора.
Jeong Ji Hong е поп и R&B певец, актьор, танцьор, модел, дизаинер, продуцент и бизнесмен.
Мечтата на безизвестния и никому непознат младеж днес се отразява в блясъка на една от най- ярките звезди на небосвода на азиятска шоу безнес и световна сцена. Към днешна дата, 8 години след дебюта му през 13.05.2002 името му е символ на успеха и безграничен талант, въпреки многобройните трудности които среща докато следва сърцето си той не позволява провалите да изтръгнат пулса на живота му и без колебание следва мечтите си.
8 години по - късно той е постигнал всичко за което мечтае, че дори и надхвърлил собствените си граници. Критиците коментират че има хора които притежават потенциал но 20 години не са им стигнали да направят всичко което Bi Rain днес вписва в биографията си.
Зад гърба си си вече има 13 проекта, които обединяват всестраните му таланти в 5 сериала - Orange (오렌지) (SBS, 2002), Sang Doo, Let's Go To School (KBS2, 2003), Banjun Drama (SBS, 2004), Full House (KBS2, 2004), A Love to Kill (KBS2, 2005) също така реализирал е 4 филма - I'm a Cyborg, but It's Ok (2006), Speed Racer (2008), Ninja Assassin (2009) но актьорските си умения използва не само за филмови проекти но и за заснемането на клипове към 5 му албума -2002: Bad Guy, 2003: How to Avoid The Sun, 2004: It's Raining, 2006: Rain's World и 2008: Rainism + един специален за Япония - 2006: Eternal Rain албума се радва на голям успех, нещо което нито един от колегите му не е успял да направи до тогава.
Рейн изпълнява саундтрака към филма Kung Fu panda - kung fu fighting
Най- актуланото му предизвикателство към момента е продуцирането на 5 талантливи момчета обединени в бой бандата MBLAQ.
Владеенето на кореиски и английски език с добавка към тях и мандарин го превръща много бързо в търсено лице за рекламни кампании на Lotte dutyfree shop (Korea) , Europe Unilever (covering all Asia) , Korea National Tourism Organization "Korea Sparkling" , Nate (Korea) , Giordano (Korea) , Nikon (Korea) , O HUI for men (Korea) , Pepsi (Hong Kong, China, Taiwan, U.S.A. along with Christina Aguilera),Today's Tea (Korea) , Dutch Mill (Thailand) , KB Star Card (Korea) , Daewoo Cantabille (APT) (Korea) , LG X-Note (Korea) , XTM (Korea) , BMW (Korea) , Pantech Mobile Phone (China) , DOHC Clothing Line (Korea) , Vogue , Arena , LG Electronics , DHC Cosmetics Career (Korea, Hong Kong, China, Taiwan) , Ralph Lauren , Sk Telecom, Nate (Korea) ,Clear Black Shampoo (Philippines) и други. Бил е на главната страница на най-авторитетните печатни медии над 1000 пъти и в актива си има 54 награди от различни проекти, което му дава възможност да се включва и да популяризира казузите с които се занимава: Кампания срещу трафика на хора, спин и как да се предпазваме от него, опазване на околната среда, член е и на фондацията която набира средства за намирането на изчезнали деца. През 2008 година Форбс го нарежда в списъка с 20 най- влиятелни личностти.
2009г, пробива в Холивуд с филма Ninja Assassin където шокира всички придобитите бойни умения в предион от 8 месеца.
Сега по темата:

В тази тема правя обръщение към всички фенове на Bi Rain, на песните му, на филмите и сериалите му и като цяло на творчеството му и него. Искам да призова всичките му фенове да се включат в нашата кампания и да ни помогнат за осъществяването й. Целта ни е да се свържем със звездата, да разбере за нашето същствуване като фенове и да го поканим да ни гостува в България и да направи концерт.
Ще започнем с набирането на феновете му (ентусиасти), които вярват в идеята ни, искат и са готови да помонат с каквото могат за постигането й. След като съберем тези хора (феновете му), искаме като за начало да направим една петиция до „Шоуто на Слави”. Ще напишем писмо в обръщение към Слави, и всички фенове които сме събрали ще се включат с кратко съобщение от свое име с причина „Защо искаме да видим Rain в България?”, и после ще добавят име може и подпис след писаното от тях. Към нашето писмо ще добавим вашите обръщения, мнения и причини за гостуването на Rain, и с връзките в медиите които имат две от момичетата в групата ни, ще изпратим готовото вече писмо.
Ще попитате може би, защо избрахме точно Слави?!
С удоволствие ще ви обясня, вече ни е задаван този въпрос...
Причината да решим да действаме чрез „шоуто на Слави”е, защото Слави е този, който помогна на много хора в техните мечти и проблеми, той е този който има власта и връзките да сбъдне тази наша идея.
Едно такова гостуване на Rain, би било полезно както за политиката ( Тази година правим 20 години от дружбата ни с Азия... Един такъв концерт или шоу би бил интересно и от полза не само за нас феновете, но и за връзката между България и Азия...), също така рейтинга които ще донесе на „Шоуто на Слави”, което също не е маловажно за Слави и екипа му...
Сигурна съм, че не би ни обърнал гръб ако сме един отбор и се борим за нашата мечта, би се опитал да ни помогне, не само заради рейтинга или пък заради политиката на двете страни, но и защото Rain би бил интересен гост и за него ( След успеха му в Ninja Assassin, и да не забравяме Rain не е само азиатска звезда, той е и холивудска). Rain е по различен от неговите досегашни гости (като да намекна по специално за чалга певците и други, които вече са повтаряли и потретвали гостуванего си в шоуто...).
Също историята познава много случай, в които именно феновете правят инициативата към свойте идоли, и всички са завършвали с успех и концерт по воля на феновете му.
И да не забавя да добавя, че съм гледала интервюта на азиатски звезди, в които те споменават че искат да пробият в Европа, не искате ли те да разберат за вашето съществуване.
След един такъв успех с Рейн, има възможност много от другите азиатски изпълнители и групи да ни имат в предвид, когато тръгват на турнета. Ние сме нови фенове за тях (повечето дори не подозират, че в България може да има толкова много тяхни почитатели), а кой не иска още фенове. Надявам се вие да се отзовете и да помогнете за осъществяването на нашата идея, нека се докажем като фенове и да се борим за мечтите си, в следствие на общите ни усилия ние можем да доведем Bi Rain в България.
Очакваме вашите мнения по темата, знам че хората които се борят постигат целите си, затова нека всички бъдем един екип и да се обединим в една цел...

Желаещите да се включат и да помогнат нека да ми пишат на PM или да пишат в темата
За да напишете коментар към тази дискусия трябва да сте член на групата!
Присъедини се към тази група
подреди по: новите отгоре | старите отгоре
 
samar4etooo каза:
преди 13 год.
Всички теми са от екипа ни :) http://bi-rain-bulgaria.blogspot.com/
Ми всички пишем по отделно ръчно сканираме и после ги събираме на куп :)
 
Old Kpop cool bg каза:
преди 13 год.
във един форум също има направена такава тема и във фейсбук има такава тема,и ми казаха да напиша писмо и да го пратя,но не разбрах само дали ще пращаме всички едно писмо или всичките писма наведнъж
 
samar4etooo каза:
преди 13 год.
всеки пише собственоръчно писмото си и го сканира ... и ми го праща :)
samara_1987@abv.bg
 
jung_ji_hoon cool каза:
преди 13 год.
i kakvo vsu6tnost se o4akva da napravq za da pomogna 0:-)
 
Old Kpop cool bg каза:
преди 13 год.
да ама все пак сме му фенове :D Слави ще го изнудим да го покани :D:D:D
 
Old Kpop cool bg каза:
преди 13 год.
ама аз за това писмо нещо не разбарх,общо ли ще е или всеки поотделно :D
 
Old Kpop cool bg каза:
преди 13 год.
няма лошо да пробваме...може пък да дойде :-)
 
samar4etooo каза:
преди 13 год.
Ами идеята идваше от това че го каним по повод 20 години дипломатически отношения с Корея ;) това е бг - фен страбичаката му http://bg.fanopic.com/bi-rain-jeong-ji-hoon заповядайте :)
НИ СМЕ ДЛЪЖНИ ДА ПРОБВАМЕ !
 
Old Kpop cool bg каза:
преди 13 год.
трябва да е по-ското защото в края на тази или началото на другата година човека ще става войник,но преди това ще издаде още един албум :)
(0-9) общо:9

Други дискусии

важна
Vsi4ko za Rain нова
преди 11 год. 2 мес.
Чат :-)))))) нова
преди 11 год. 11 мес.
преди 12 год. 6 мес.
преди 12 год. 6 мес.
Kak ti e skype? нова
преди 13 год. 3 мес.