Х-мен: Апокалипсис (2016)

Добавил:
yoana_k
преди 7 год.
Нов филм в поредицата на Х-мен. Вълнува ли ви? Какво очаквате? Напишете мнението си и може да допълвате всякаква информация. Например за "Върколак 3" (2017).
За да напишете коментар към тази дискусия трябва да сте член на групата!
Присъедини се към тази група
подреди по: новите отгоре | старите отгоре
 
yoana_k bg grp каза:
преди 6 год.
вече излезе :) беше върховен (inlove) много ми хареса
 
yoana_k bg grp каза:
преди 6 год. 11 мес.
Сайт на филма: http://xmenapocalypse.alle.bg/
 
yoana_k bg grp каза:
преди 6 год. 11 мес.
Apocalypse, 5000-годишен египетски мутант, се казва, да бъде във фокуса на новия филм. Оскар Айзък, който играе ролята, бе цитиран да казва, че Apocalypse беше първата мутант, който иска да взриви Земята чрез премахване на цивилизации, когато нещата не вървят добре.
Според директора Брайън Сингър, "Х-Мен: Apocalypse" ще служи като въведение към по-младите герои като Jean Grey, Cyclops и Буря. Разположен в 80-те години, десет години след "Х-Мен: Дни на отминалото бъдеще", Apocalypse ще се събудим от египетския си гроб. Виждайки, че светът е в състояние на война, той набира специални сътрудници като Psylocke който работи зад Желязната завеса за мутант-брокер Caliban, и Магнито (известен също като Erik), който започва да живее нормален живот в Полша без да се използват магнитни неговите правомощия , Магнито, изигран от Майкъл Фасбендер, е паднал в любов, но неговият свят се натрошава отново. След това той е спасен от Apocalypse от него набиране. Други знаци по царуване Apocalypse са тийнейджърката Буря които е била открита по улиците на Кайро, и ангел, който е открит в Боен клуб в Берлин.
В същото време, Business Standard казва каза капака също така разполага индивидуални снимки на новия гласове като Alexandra Shipp който играе буря, Софи Търнър като Jean Grey, Тай Шеридан като Cyclops, Lana Candor като Jubilee и Коди Смит-Макфий като Нощната сянка.
"X-Men: Apocalypse" също ще бъде филм, който има за цел да отговори на липсващите парчета в предишните X-Men филмите.
 
yoana_k bg grp каза:
преди 6 год. 11 мес.
Междувременно, един от кадри от клипове черта на списанието показва описание на сцената, където професор X и на останалата част от "X-Men" екип срещат "En Sabah Nur" за първи път. Според Galactic News One, описанието на сцена гласи: "Днес Сцената се провежда през 1983 г., десет години след събитията от Дни на отминалото бъдеще и Рейвън, Чарлз Ксавие, Ханк Маккой и Мойра MacTaggert са се събрали вътре в залите на суперкомпютър Серебро, без да подозира, че те са на път да изпълнят своите най-опасен враг, все още. Apocalypse - 5000-годишен египетски мутант, изведнъж се телепортира в Серебро с новите си попълнения- магнито, Psylocke, буря и Ангел -да принуди друг мутант да се присъединят него Чарлз. След професорът е изтеглен от другата страна на коридора в инвалидна количка си от Магнито, Apocalypse размери до останалите герои и декларира в процъфтяващ бас, " Всичко ще бъде разкрито, децата ми. "
 
yoana_k bg grp каза:
преди 6 год. 11 мес.
Филмът е вече избран през 1980 г., с трите мутантите Raven (Mystique), Магнито и Професор X отчуждени един от друг. Режисьор Брайън Сингър го описва като един хаотичен свят, изпълнен с войни и унищожение. Изглежда, че "Apocalypse" събужда от неговата дрямка и намира цивилизацията, нуждаещи се от "една гигантска клане." Singer добавя, че "En Sabah Nur" ще наеме "специални сътрудници", за да помогне в този процес. Съобщава се, че египетското богоподобен мутант намерено буря, Ангел и Psylocke в различни части на света.
 
yoana_k bg grp каза:
преди 6 год. 11 мес.
Актьорът Оскар Айзък, който играе "En Sabah Nur," описва 5000 година стар египетски характер като "първия мутант" и е "творческо-слаш-разрушителната сила на тази земя." Isaac добавя, че Бог-подобен мутант унищожава цивилизации, че според него не се движи към еволюция или ", когато нещата се объркват."
 
yoana_k bg grp каза:
преди 6 год. 11 мес.
"X-Men: Apocalypse" се отнася за Апокалипсис, който е първият мутант и е роден в Египет преди 5000 години.
 
yoana_k bg grp каза:
преди 6 год. 11 мес.
Последно издание Entertainment Weekly има първи поглед към "X-Men: Апокалипсис", и се гмурка в това, което можем да очакваме от мутантите следващото лято.

Според EW, филмът ще се проведе на 10 години след "Дни на Future Past" през 1983 г. От Wolverine променило хода на историята в последния филм, ние сега се занимават с изцяло заместник график за Х-Мен.

Това може да има Unleashed нещо много по-лошо.

Както подразни в края на "Х-Мен: Дни на отминалото бъдеще", филмът ще се върти около 5000-годишен египетски мутант на име Апокалипсис, който се смята за първия мутант.

Ние споменахме преди, но Apocalypse е известен водещ екип, наречен конниците на Апокалипсиса, който се състоеше от въртящ група от четири мутанти през годините. Голямата тайна е, че ние не знаем кои четири мутанти ще се работи с Апокалипсис в следващия X-Men филм, а сега най-накрая направи. Апокалипсис ще има млад Буря (Alexandra Shipp), Ангел (Бен Харди), Psylocke (Оливия Мън), и Магнито (Майкъл Фасбендер) на негова страна.

В "Apocalypse", древната мутант е след Чарлс Ксавие (Джеймс Макавой), за да се присъедини към редиците си и да помогне да унищожи света.

Не е изненадващо, Xavier не се свежда до определяне да се присъединят към тъмната страна.

Via EW:

Както Apocalypse отваря, на 10 години са минали и Raven, Чарлз и Ерик все още са се отказали, но не и за много по-дълго. The Big A [Apocalypse] събужда от египетски гробницата му, размери до глобалната '80s настроението на, и реши, че не е надолу с ерата на Рейгън ...

Той намира тийнейджърката буря, живеещи на улицата в Кайро, Ангел я подвизаващи се в Боен клуб в Берлин, и Psylocke работи зад Желязната завеса за мутант-брокера Калибан. Но голямата му получавате, е Ерик, който е бил опит да се живее "нормален" живот в Полша.

EW съобщава характер Дженифър Лорънс Raven (известен още като Мистик) ще чуете за Магнито работа с Apocalypse и ще обединят усилията си с Чарлз, за ​​да се сложи край на Конниците в голям мутант борба, преди те да унищожат света.

Ще видим един куп други мутанти включително млад Нощната сянка (Kodi Smit-McPhee) и Jean Grey (изигран от "Игра на тронове" актриса Софи Turner), също.
 
yoana_k bg grp каза:
преди 6 год. 11 мес.
Сега ще видя инфо за филма разбира се, която ще е на англ. следователно ще пусна текста в преводача- може да има малко несъответствия- проблемът е в преводача. Спокойно ще си натаманите изреченията ;) Успех :) (yes)
 
yoana_k bg grp каза:
преди 7 год.
След като "Х-Мен: Дни на отминалото бъдеще" натрупа приходи в световен мащаб от близо 750 милиона долара началството на студиото 20th Century Fox потвърди официално намерението си да продължи комиксовата поредица с още една пълнометражна игрална лента. Заглавието на предстоящия шести филм е "Х-Мен: Апокалипсис”, а познатите от предишните две части Джеймс Макавой, Майкъл Фасбендър и Дженифър Лоурънс отново ще предвождат еклектичния актьорски състав. Снимките на струващия близо 200 милиона долара проект се очаква да стартират през идващата пролет под режисурата на Брайън Сингър (който даде старта на поредицата през 2000-та година). За разлика от предишния филм от франчайза действието на "Х-Мен: Апокалипсис” ще се развива изцяло през 80-те години и историята ще се фокусира основно върху отношенията между персонажите Мистик, Магнето и Професор X. В сюжета няма присъства пътуване във времето (какъвто бе случая в предходната част) и сега вече се знае със сигурност, че ветераните Патрик Стюарт и Йън Маккелън няма да участват във филма. Стюарт и Маккелън изиграха ролите на Професор X и Магнето в четири части от поредицата, но тъй като действието на "Х-Мен: Апокалипсис” ще се развива изцяло в миналото те няма да бъдат част от актьорския екип. Информацията беше потвърдена от самия Патрик Стюарт по време на интервю за Лари Кинг. Кастингите за роли в предстоящата екшън-фантастика все още не са приключили, но за сметка на това вече бе оповестено, че към Джеймс Макавой, Майкъл Фасбендър и Дженифър Лоурънс ще се присъединят още Оскар Айзък, Никълъс Холт, Евън Питърс и Чанинг Тейтъм. Айзък поема главната отрицателна роля на египетския мутант Ен Саба Нур, а Холт, Питърс и Тейтъм ще изиграят съответно ролите на Звяра, Куиксилвър и новото попълнение Гамбит (мутант и майстор картоиграч, който притежава силата да манипулира по различен начин кинетичната енергия). "Х-Мен: Апокалипсис” ще се разпространява в триизмерен и IMAX формат, а световната му премиера е насрочена за 27-ми май, 2016-та година.
(0-10) общо:10

Други дискусии

Чат нова
преди 4 год. 5 мес.
преди 4 год. 5 мес.
преди 5 год. 7 мес.
Да броим нова
преди 6 год. 3 мес.