Дневниците на вампира || Фен Група

публична

Спойлери за 4-ти сезон

Добавил:
pendji
преди 10 год. 8 мес.
Тук слагайте информация,която знаете за 4-ти сезон
За да напишете коментар към тази дискусия трябва да сте член на групата!
Присъедини се към тази група
подреди по: новите отгоре | старите отгоре
 
pendji cool bg com grp sub каза:
преди 10 год. 8 мес.
Всички тези спойлери са извадени от групата Дневниците на вампира T V D ™ - Сезон 4
Ако искате да се включите в тази прекрасна група, ето Ви линк: http://vbox7.com/groups/7d28c3b3392a/
 
pendji cool bg com grp sub каза:
преди 10 год. 8 мес.
Всички, които гледаха финала на сезон 3, бяха наистина много изненадани от това, че Елена се превърна във вампир. Как взехте това решение и кой всъщност даде идеята ?

“Снимахме към средата на 3 сезон и се сетихме, че във втората книга, Елена се превръща във вампир. Ние всъщност не караме точно по книгите, затова решихме, че това ще стане в 4 или 5 сезон. Обаче, ни дойде малка идея да не чакаме толкова много време и затова всичко се случи в края на 3 сезон.”

По принцип, в митологията пише, че когато е трансформацията на вампир, той взима най – доброто или най – лошото качество от живота си като човек. Каква ще бъде Елена като вампир ?

” Много сме мислили и по този въпрос. Всъщност се чудихме, за това дали Елена да си остане доброто момиче, което всички обичат или да я видим в лошата и страна. Мислили сме, за това Елена да бъде като Катрин. До тук с това. Когато гледате сезон 4 ще разберете. Всъщност, ще се развива и проблема между Деймън и Стефан, за това на каква кръв да бъде Елена – животинска или човешка. Забелязали сме, че винаги Елена е била на страната на Стефан и може да последва неговия пример, но жаждата за кръв, може да я накара да последва съвета на Деймън и да предпочете човешката.”
 
pendji cool bg com grp sub каза:
преди 10 год. 8 мес.
Подобно на Аларик един от любимите ни герои може да стане лош през следващия сезон: Бони! Уви, както с всичко свързано с “Дневниците” е малко сложно. За отзвука от противоречивите действия на Бони във финала, Джули Плек казва: “За да съм честна, в стаята на сценаристите ни текат много дебати дали да отведем Бони към тъмната страна и това, което ни спира е, че не искаме да е все едно следваме пътя на Уилоу. Разбира се, тя прави препратка към ”Бъфи, убийцата на вампири”. И така, дали това ще спре сценаристите на “Дневниците” да направят Бони лоша? “Тя е забъркана в тъмни неща… не знам по кой път ще я отведем в четвърти сезон. Дали тръгваш по пътя, въпреки че хората са го направили наистина добре? Или игнорираш каквото са направили останалите хора и го правиш, защото е правилно за героя? Интересно ми е да видя докъде ще стигнем с това като сценаристи.”
 
pendji cool bg com grp sub каза:
преди 10 год. 8 мес.
Иън Сомърхолдър и Пол Уесли за развитието с Елена през 4-ти сезон

Може ли Елена да бъде превърната в човек отново?

Докато Джули Плек и останалите от сценаристите ще започнат да се трудят над четвъртия сезон много скоро, актьорите определено имат идеи накъде може да тръгне историята, особено докато Елена минава през трансформацията. Идеята на Пол Уесли, която той сподели тази седмица е “Мисля, голяма част от този сезон ще премине в изглаждане на проблема или по някакъв начин да се справят с него – може би дори да го обърнат”.


Дали това е възможно или не, времето ще покаже. Но той е убеден в едно нещо. Сценаристите са им подготвили голяма задача.
Вълнувам се, но също съм и малко загрижен. Едно от нещата, които са много важни в това шоу е невинното момиче, което е заобиколено от мрачни герои – тези заплашителни, злобни същества – които могат да й източат кръвта във всеки момент и да я убият. Сега това вече не е заплаха. Имаме доста талантливи сценаристи и съм убеден, че ще го разберат.” казва Уесли.

Същевременно, Иън Сомърхолдър мисли, че групата ще разкрие тези нови развития. “Мога да си представя, че помагането на Елена ще е отборно усилие. Ще бъде много странно” казва той. “А за братята е като разходка по алеята на срама. Това е момичето, което обичаш, а ти й помагаш да се промени. Ще бъде интересно.”

*Това са мнения на актьорите, все още сценаристите не са започнали да обсъждат как ще се развият нещата в 4-ти сезон.

Превод: yan4etolp

*Ако използвате превода, задължително посочвайте като източник!!!

Източник : http://insidetv.ew.com/
 
pendji cool bg com grp sub каза:
преди 10 год. 8 мес.
http://twifun-bg.com/?p=194032
 
pendji cool bg com grp sub каза:
преди 10 год. 8 мес.
След като Елена избра Стефан, трябва ли да считаме, че Деймън ще има нов любовен интерес в следващия сезон?

“Никога не казвайте никога” отговаря продуцента Джули Плек. “В първата половина от сезона ще се занимаваме със случващото се покрай Елена, какво има да каже всеки един от братята, какво са готови да направят, за да й помогнат да премине през това и как това се отразява на връзката им един с друг. След като това се изясни ще видим нова романтика за Деймън.”
 
pendji cool bg com grp sub каза:
преди 10 год. 8 мес.
Четвърти сезон започва с това, че всичко се променя. Докато Елена и приятелите й са в последния срок на гимназията преди да завършат и това да ги отпрати по различни пътища, връзката им с техния дом Мистик Фолс ги отвежда до по-дълбоко значение, когато нов злодей заплашва да го разруши.

А и Джоузеф Морган е обявен в списъка на постоянните актьори, което предполага, че със сигурност ще го видим и следващата година. :)
Пак от тази група са
 
pendji cool bg com grp sub каза:
преди 10 год. 8 мес.
1. Елена ще завърши трансформацията.
2. Мат оцелява в автомобилния инцидент.
3. Стефан пръв ще спаси Елена.
4. Поради това, което се случи на Елена братята Салваторе няма да бъдат толкова близки, колкото бяха в трети сезон.
5. Елена ще си спомни всичко, което Деймън й е казал и това че й е въздействал, за да го забрави.
6. Стефан и Елена ще бъдат заедно като двойка за кратък преиод от време.
7. Магията, която Бони е направила на Клаус е същата като магията, която вещица постави на Клаус когато беше в тялото на Аларик и Естер в тялото на Ребека.
8. Тялото на Клаус не е напълно изгоряло,така че Джоузеф вероятно ще се появява в сезон 4 “не в ретроспекции”.
9. Деймън, Стефан и Каролайн прозихождат от кръвната линия на Клаус.
10. Тайлър ще оцелее.
11. Каролайн ще се ядосва на Клаус, който прави и ще продължава да прави някои уловки докато се преструва за този в чието тяло се намира(Тайлър).
12. Първият епизод от новия сезон ще наблегне на членовете на съвета, които сега знаят какви наистина са Каролайн и Тайлър.
13. Ще бъдем запознати с нови и интересни членове на съвета.
14. Бони ще получи ГОЛЯМ сюжет в четвърти сезон.
15. Древните, Тайлър и Каролайн и никой от братята Салваторе НЯМА да напусне града след това, което се случи на Елена.
16. Всички ще мразят Ребека след това, което тя направи.Включително и Клаус.
17. Илайджа доста ще се мотае наоколо, но не като постоянен герой. ;) ;)
Пак от тази група
 
pendji cool bg com grp sub каза:
преди 10 год. 8 мес.
Как ще се чувства Клаус след като загуби двойничката и Елена очевидно ще бъде вампир?

Продуцента Джули Плек отговаря: “Загубата ще е доста значима за Клаус и ще води действията му през сезона. Изведнъж той вече е уязвим поради много причини. Има кол, с който може да бъде убит, вещица която може да го приспи и вече няма как да изгражда армията си от хибриди и има нужда да се чувства в безопасност. Освен това, Каролайн ще му бъде ядосана, когато разбере, че я е измамил. С други думи, той няма да е щастлив.

Пак са от тази група
 
pendji cool bg com grp sub каза:
преди 10 год. 8 мес.
Във втори сезон разказахте историята за трансформацията на Каролайн толкова красиво. По какъв начин трансформацията на Елена ще е различна, за да бъде като нова история?

Според мен разликата тук е, че има двама вампира, двама братя влюбени еднакво в това момиче, които ще имат значително различни мнения как трябва да се случи всичко и кой е най-сполучливия начин да бъде вампир. Едно от нещата, които видяхме през последните три години, особено в този сезон в ретроспекцията към 1912г., е че нито единият от тях не е възприел живота на вампир толкова добре. Деймън беше озлобен и ядосан около 50 години преди да осъзнае, че може да се забавлява, а Стефан има своите тъмни страни, живота му като „изкормвач“. И двамата ще имат мнение как да помогнат на Елена. Метода на Стефан беше успешен при Каролайн и ще го видим да обучава Елена, докато Деймън заема противоположна гледна точка. Тези две мнения ще породят много конфликт.


Знаем ли чия кръв е използвала Мередит? Знаем, че имаше шишенце с кръв на Деймън.

Този въпрос ще бъде зададен и ще му се отговори, когато се завърнем.

В стаята на сценаристите имаше ли спор дали тя да избере Стефан или Деймън в този епизод, или винаги сте били съгласни това да е Стефан?

Отправяхме се към края и знаехме, че като човек изборът на Елена е Стефан. Също така знаехме какво ще се случи накрая на епизода. Елена вече не е човек , когато се събужда, спомените се връщат и целият й живот се преобръща с главата надолу. Кой може да каже как ще й се отрази това? Кой може да каже каква личност ще стане тя, как това ще повлияе на тези, които обича и защо ги обича? Няма да кажа, че това директно ще я накара да избяга в ръцете на Деймън, но ще задълбочи проблема още повече.

Целувката й със Стефан в къщата беше първата им за целия сезон.

Наистина искахме да видим как Стефан и Елена се събират отново след един наистина дълъг и ужасен сезон. Тя беше неговият защитник и се бореше за него, дори когато той не го заслужаваше, тя все пак се върна и каза „не можах да спра да те обичам, никога няма да мога да спра.“ Това заслужаваше възнаграждение. Когато писахме сценария на „Last Day” (сезон 2 епизод 20) миналата година знаехме накъде отива Стефан и това щеше да е последния им романтичен епизод вероятно за една година. Знаехме, че всичко ще пропадне, така че да могат да имат малък интимен момент накрая беше хубаво.

Ретроспекцията към първата среща на Елена и Деймън беше голям шок за феновете. Какъв беше смисълът на този замисъл? Как това повлиява на историята?

Има множество функции. Когато Деймън се появява в пилотния епизод, той знае доста за Елена, така че винаги е било под въпрос къде е бил и какво е целял. Откъде знае всичко това? Очевидно не е дошъл току-що в Мистик Фолс с гарвана си. Той също е бил наоколо. Винаги сме казвали, че някой ден ще разберем какво е правил. По този начин искахме да дадем нещо на Деймън, за което да се бори. Рик беше непобедим и много по-силен от Деймън. Деймън беше мъртвец, а Рик го пребиваше с удоволствие. Деймън нямаше за какво да живе, след като отново беше отхвърлен. Просто беше мъничко нещо, което тя му каза, когато се опитваше да смекчи болката: „Хей, може би ако се бяхме срещнали първи.“ Тя просто се опитваше да смекчи момента. Но в реалността този спомен му даде воля да отвърне. Обичам този момент, когато Рик точно ще го прободе и той си казва „Знаеш ли какво? Не съм готов да умра днес.“

Бони претърпя промяна в този епизод, помагайки на Клаус да влезе в тялото на Тайлър. Беше ли това, защото е уморена да бъде подритвана цял сезон или е била под влиянието на тъмната магия, с която изпълни заклинанието миналата седмица?

Определено е резултат от това, че цял сезон я подритваха наоколо. По този начин Бони казва: „Вече не съм пионка. Не ме подценявайте и не ми казвайте какво да правя.“ Мисля, че когато вещиците я изпратиха при Аларик наистина я опари, защото тя вече се бореше да събере сила срещу вампирите, а после „сестрите“ й, както казват те, я предадоха. За Бони това е като „Виж какво, имам своя гледна точка, имам възможност да направя нещо и по дяволите, ще го направя!” За да се възползва от такъв тип сила трябваше да се потопи надълбоко в черната си страна. В първия епизод, в който се връщаме няма как да си представя, че Бони няма да търси някакъв вид магия, с която да помогне на Елена да не се превръща във вампир. Ще бъде поставен въпроса колко далеч е готова да стигне Бони за да помогне на приятелката си и какви биха били последствията от това.

Клаус длъжник ли е на Бони сега или той никога не е длъжник на никой?

Мисля, че това със сигурност малко ще промени отношенията на Клаус и Бони.

Когато „Тайлър” се сбогуваше с Каролайн и говореше за нейното красиво бъдеще беше ли вече Клаус?

Да. Определено това беше загатнато в репликата ”ти си красива и ще имаш невероятно бъдеще”. Това беше класическа реплика от Клаус за Каролайн, затова искахме да дадем малка подсказка. Всичките целувки и емоции не бяха изобщо Тайлър, това беше изцяло Клаус.

Не видяхме как тялото на Клаус се превръща в пепел, затова предполагам, че има някакъв план тук, за да се запази Джоузеф Морган в сериала.

Да. Бих казала, че има доста значителен шанс, ако не е и 99,9 %, че това тяло не е изгоряло в ковчега.

Преди да го видим да се завръща в това тяло ще се позабавлява ли като Тайлър?

Да. Със сигурност ще си удължи пребиваването, поне в първия епизод, заради някои обстоятелства. Каквото и да се случи между Каролайн и „Тайлър” в първия епизод всъщност ще бъде между Каролайн и Клаус, ще се позабавляваме добре.

Знам, че ти всъщност обясни, че Стефан и Елена ще бъдат заедно за известно време отново, но настрани от това, къде се намира Стефан в момента? Как гледа на изборите, които е направил? Изглеждаше напълно разбит във финалната сцена.

Беше съкрушен по много причини. Мередит вече му беше казала за вампирската кръв в Елена, затова в този момент, когато беше над тялото на Елена той оплакваше човешката и същност и асимилираше факта, че не е успял да я предпази от нещото, което тя никога не е искала – да бъде вампир. Това ще му тежи страшно много, освен това ще вбеси Деймън както никога досега, защото Стефан спаси Мат вместо Елена. Стефан беше затруднен в този момент, а това което трябваше да направи е да е верен на Елена. Това е като да избереш дали да махнеш животоподдържащите апарати на някой, защото това е тяхното решение, а ти не можеш да ги пуснеш. Това искаше самата тя, и Стефан, ако не друго, винаги и е позволявал да взема сама решенията. Ако като вампир тя започне да взема грешните решения ще видим промяна в Стефан и как той ще помага на Елена. Ще започнем да виждаме и другите страни на Стефан във връзка, където не всичко е цветя и рози, и любов и безвъзмездна подкрепа на решенията на Елена. Елена вече не е Елена.

Би ли казала, че любовният триъгълник сега ще е по-силен от всякога?

ДА! Казвам го за себе си, но да! Хората може и да се разсейват от любовния триъгълник, може да му се дразнят или каквото и да е, но идеята на шоуто е за двама братя вампири и любовта им към едно и също момиче. От там започнахме и винаги това ще го има в „Дневниците на вампира”. В някои сезони ще е по-напред, в други ще остава в сянка. Превръщането на Елена във вампир ще направи всичко ново. Това променя всичко, кара ни да си зададем нови въпроси. Прави нещата много по-дълбоки. Всичко е част от процеса на порастването. Докато нашите герои отиват към дипломирането си и мислят за всички тези въпроси от живота – да отида ли в колеж, да напусна ли своя роден град, дали любовта ми от гимназията ще остане с мен и в колежа – всички тези неща ще бъдат заедно с това къде се намира в момента Елена между Деймън и Стефан.

Превод: yan4etolp и Mokka

Ако използвате превода, задължително посочвайте като източник!!!

Източник
http://vampirediariesbg.wordpress.com/
Взех го от групата Дневниците на вампира T V D ™ - Сезон 4
Ето Ви линк,ако искате да се включите: http://vbox7.com/groups/7d28c3b3392a/
(0-10) общо:10

Други дискусии

преди 9 год. 7 мес.
преди 9 год. 11 мес.
преди 9 год. 11 мес.
преди 10 год. 8 мес.