The Vampire Diaries - Дневниците на вампира - Най - страхотният сериал!!!

публична

Какво ще видим в новите епизоди на TVD?

Добавил:
nina_89
преди 9 год.
дано ви хареса тази информация ;) :)
За да напишете коментар към тази дискусия трябва да сте член на групата!
Присъедини се към тази група
подреди по: новите отгоре | старите отгоре
 
nina_89 cool bg grp каза:
преди 10 год. 3 мес.
Древното семейство засега няма да ходи никъде, което е добра новина, имайки предвид вълнуващата им история, която предстои да видим. Нещата ще се нажежат за Клаус, когато чувствата му към Каролайн се задълбочат и той започне да се стреми да спечели симпатиите и. Разбира се, това не се харесва на гаджето и Тайлър и със сигурност предстои да видим сблъсък между него и Клаус в бъдещите епизоди.

Междувременно, пристигането на приятелката (или бивша любов?) на Деймън Сейдж объркват нещата за Ребека, докато двамата се опитват да разберат какви са последните и планове. Фактът, че Сейдж е открила къде се намира дървото от бял дъб, което може да убие Древните ще изиграе голяма роля в нейното присъствие в Мистик Фолс.

Вземайки предвид времето, което Деймън прекарва със Сейдж и Ребека, феновете на Делена може би ще си помислят най-лошото… но не трябва! Не само че Елена ще позеленее от яд заради новите приятелки на Деймън, но напрежението ще ескалира, когато Деймън придружи Елена на традиционните “Танци на десетилетието.” Тазгодишната тема: 20-те!

Не трябва да очаквате да видите Катрин скоро, но затова пък ще видите доста от времето, което вече е изминало за братя Салваторе, включително годините, които момчетата са прекарали разделени. В наши дни можем да заявим СЪС СИГУРНОСТ, че Меридит НЕ Е серийният убиец, но това кой ще се окаже ще ви изненада напълно.

Накрая, и буквално накрая, последният епизод ще шокира феновете, защото Елена със сигурност ще направи избор, който ще се отрази на целия сериал занапред. (love)
 
nina_89 cool bg grp каза:
преди 10 год. 3 мес.
Какво мислите че ще бъде решението на Елена? (think)
 
xelani cool bg com grp sub каза:
преди 10 год. 3 мес.
Много ми харесват тези спойлери (love) Това, което аз чакам е как Деймън ще заведе Елена на танците от 20-те ще бъде велико (love) Отношенията между Кералайн, Клаус и Тайлър определено ще са доста интересни ;) Иска ми се да видим и Катрин и да се надяваме, че скоро ще се появи, а за решението на Елена - може да се предположи много неща, зависи дали ще е избор между Деймън и Стефан или пък да остане сама :) и щом ще се отрази на сериала ще бъде доста вълнуващо и шокиращо (party)
 
nina_89 cool bg grp каза:
преди 10 год. 3 мес.
S03E18 – The Murder Of One

Спасителят на прокълнатите и обречените – Деймън и Стефан се фокусират върху нов проект, който ще ги приближи до убийството на Клаус и бързо включват Елена, Каролайн и Мат в плана. След като Клаус заплашва някой близък на Бони, тя няма друг избор освен да работи по заклинанието, което иска той. В същото време, Клаус и Ребека намират идеалната мотивация, за да убедят Фин да им съдейства, но Ребека е по-заинтригувана от собствения си брутален план да си отмъсти на Деймън. Емоционалното вълнение на Стефан го отвежда до опасен сблъсък с Клаус и по-късно до сърцераздирателен момент с Елена.
 
xelani cool bg com grp sub каза:
преди 10 год. 3 мес.
Определено ще бъде вълнуващ и напрегнат епизод, както винаги (love)
 
nina_89 cool bg grp каза:
преди 10 год. 3 мес.
Наближават ли някакви сцени между Елена и Деймън? Стефан и Елена? Някакво раздвижване в любовния триъгълник?

Според много надежден източник, любовния триъгълник между Деймън, Елена и Стефан “изригне”, когато шоуто се завърне за епизода “Heart of Darkness”. И така, Делена и Стелена фенове, пригответе се за битка! И не забравяйте: Джули Плек ни подразни с повече целувки (за всички герои) във финалните епизод, отколкото през всички изминали епизоди от този сезон.

Какво да очакваме от завръщането на Тайлър? Какво означава това за Каролайн и Клаус?

Тайлър се завръща в епизода ”Heart of Darkness” с голяма секси сцена между него и Каролайн. Да се надяваме Клаус да не разбере! Не съвсем. Знаете как Тайлър му е подчинен. Това няма да приключи добре.
 
nina_89 cool bg grp каза:
преди 10 год. 3 мес.
Официално са избрани актьорите за родителите на Елена! В ретроспекция във финала на сезона ще видим Миранда и Грейсън Гилбърт, изиграни от местни актьори от Атланта (вероятно непознати лица). Не очаквайте да получите голям поглед към родителите – имат само няколко реплики. Главно, ще видим доказателство за това, което вече знаем: те не се спогаждат с водата. Да се надяваме Пол Уесли и Нина Добрев да са готови да поплуват.
 
xelani cool bg com grp sub каза:
преди 10 год. 3 мес.
Много интересни неща ще стават в "Дневниците на вампира" (inlove) Нямам търпение да ги видя (love)
 
morena_92 cool bg com grp sub upd pro каза:
преди 10 год. 3 мес.
strahotno e.Strava super interesno (love) (star)
 
nina_89 cool bg grp каза:
преди 10 год. 2 мес.
джули плек за избора на елена и бъдещето на аларик
http://twifun-bg.com/?p=187812
 
nina_89 cool bg grp каза:
преди 10 год. 2 мес.
Спойлери от Кандис Акола

Как ще се справят вампирите с факта, че убиването на един от Древните ще убие и тях

“Морала определено ще звучи през останалите епизоди.” казва Кандис Акола, нищо работа за Деймън и Стефан, които са живели повече от век, но е по-трудно за по-младите вампири като Каролайн. Освен това, без да знаят кой е превърнал Роуз, големият въпрос е: “Кой е готов да жертва живота си, за доброто на всички?” казва Акола закодирано.

Имате ли някакви спойлери?

Изглежда Каролайн ще бъде заета да се опитва да намери начин за спасяването на нейния Тайлър във финала на сезона на 10-ти май (11-ти за България). “Те все още оформят големият си план да унищожат Древните” казва Кандис Акола. Но като се има предвид, че Тайлър е част от кръвната линия на Клаус и убиването на Древния хибрид ще доведе до смъртта и на Тайлър “Те имат по-голяма стратегия за това. Това е главното – кой ще се жертва на този момент?” Жертва ли? Означава ли това, че можем да очакваме сърцераздирателна смърт? “Не е задължително да се случи на финала” отговаря Акола сдържано.
 
morena_92 cool bg com grp sub upd pro каза:
преди 10 год. 2 мес.
Lele stava super interesno.TVD e nai-dobriq serial zavinagi ;) (star) (love)
 
xelani cool bg com grp sub каза:
преди 10 год. 2 мес.
Нямам търпение вече (love)
 
nina_89 cool bg grp каза:
преди 10 год. 2 мес.
Официално описание на 22 епизод
http://twifun-bg.com/?p=188139 ;) (love)
 
nina_89 cool bg grp каза:
преди 10 год. 2 мес.
ТАЗИ СЦЕНА НЕ Е СЪН!
http://29.media.tumblr.com/tumblr_m2nr2gtpB11r7g5aio1_500.gif (love)
 
xelani cool bg com grp sub каза:
преди 10 год. 2 мес.
Ето тази сцена чаках - как Елена целува Деймън (love)
 
nina_89 cool bg grp каза:
преди 10 год. 2 мес.
Джули Плек: Елена ще вземе решение до края на сезона

Как целувката ще промени връзката на Деймън и Елена в предстоящите епизоди?

Случващото се сега с Елена и Деймън и Елена и Стефан е голямо изучаване и премисляне. Както видяхме с връзката на Деймън и Елена преди, те продължават да се привличат един към друг, но очевидно има нещо, което я задържа, основателно, защото са преминали през много неща заедно и не задължително всички са хубави. С приближаването ни към края на сезона, наистина ключовата дума за Елена е „объркване“. Братята трябва да решат дали ще са съгласни тя да го обмисли или ще стигнат до момент, където объркването за тях става дразнещо.

Има ли тогава мирен договор между Стефан и Деймън? Като „каквото и да реши тя, ще сме добре с това“?

Разговорът за това какви ще са нещата, когато тя направи избор е нещо, което се случва в предпоследния епизод за сезона. Това е като вътрешен, хубав и емоционален момент между братята. Много харесвам тази сцена и мисля, че и други хора ще я харесат.

Ще вземе ли окончателно решение Елена до края на сезона?

Да.

Можеш ли да изключиш възможността да „избере себе си“ накрая?

Не, не мога да го изключа. Да изключа една от трите възможности ще издаде прекалено много. Предполагам, че има и четвърти вариант „избирам и двама ви“. (Смее се) Големият въпрос с избора й е, че тя няма пълен контрол над него. Тези двама мъже наистина ги е грижа за нея, както и обратното. Това решение е затова какво означава любовта за мен и за нас и къде трябва да сме в живота на останалите. Доста е болезнено.

Представям си, че е доста трудно да се отдръпнеш, след като си вкусил от Деймън. Ще може ли тя да се сдържи? Или ще има още разгорещени моменти?

(Смее се) След тази гореща и тежка сесия, бих си представила, че ще е малко разсейващо. За нещастие, в следващия епизод настава хаос, така че тя няма много време да мисли за това преди нещата в Мистик Фолс да се влошат ужасно.

Сега, единственият човек, който знае за целувката е Джеръми. Тя ще се довери ли на някой друг? Ще разбере ли Стефан?

Да. Да го кажа по този начин, тя няма да лъже или да го пази в тайна. Така че, ще видим какво ще стане в следващия епизод.
 
nina_89 cool bg grp каза:
преди 10 год. 2 мес.
Delena
http://29.media.tumblr.com/tumblr_m2sk3xTRzR1rqcxl9o2_250.gif (love)
 
morena_92 cool bg com grp sub upd pro каза:
преди 10 год. 2 мес.
Roni seriozno mila,napravo me razbiva6 s tezi spoileri mila.A za avtara kato vidq i nastrahvam.Obojavam Delena! :X (bow) (love)
 
xelani cool bg com grp sub каза:
преди 10 год. 2 мес.
Тези спойлери са доста интересни, определено да те държат под напрежение до краят на сезона (love) Нямам търпение да видя кога ще избере Елена, защото аз винаги съм била за Деймън (love) , а този аватар е върхът - тази целувка, беше епична, прекрасна и романтича (inlove) Благодаря ти (star)
(0-20) общо:125

Други дискусии

преди 6 год. 7 мес.
преди 7 год. 2 мес.
преди 7 год. 4 мес.
преди 7 год. 5 мес.
важна
Чрд Мери! нова
преди 8 год. 8 мес.