ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΟΝΙΔΗΣ - Stamatis Gonidis

публична

Δισκογραφία

Добавил:
vipkiko
преди 7 год. 7 мес.
Δισκογραφία

1986 - Προηγείσαι έρωτά μου
1988 - Εσύ που δηλώνεις γυναίκα μου
1989 - Θα με χρειαστείς
1990 - Είμαι εγώ που σε παίρνω τηλέφωνο
1991 - Μόνος σε διπλό κρεβάτι
1991 - Πρώτο τραπέζι LIVE στις Αμπάρες
1992 - Από μικρός στη θάλασσα
1992 - Αμοιβαία τα αισθήματα
1992 - Από μικρός στη θάλασσα
1992 - Τα σουξέ μου
1992 - Ενδιαφέρομαι για σένα
1993 - Νησιώτικα - Αγάπες του Αιγαίου
1993 - Εσένα θέλω μόνο
1994 - Γιατί κλαις
1994 - Σε δυο κόσμους
1995 - Τα 15 καλύτερα
1995 - Μια βραδιά στο Posidonio LIVE
1995 - Απωθημένα
1996 - Τα χορευτικά
1996 - Από 'δω και πέρα
1997 - Απάντησέ μου
1998 - Μη φύγεις σου λέω
1999 - Αγάπη παράξενη
2000 - Gonidis
2000 - Για θυμήσου - Όλες οι επιτυχίες (2CDs)
2000 - Αν είστε μόνοι
2000 - Με πειράζει
2001 - Έτσι
2002 - Μια αγάπη δεν τελειώνει - Επιτυχίες
2002 - Σκέψη μου
2003 - Ζητάς πολλά
2004 - Έχω πετάξει μαζί σου
2005 - Σίγουρα ξέρεις (re-edition)
2005 - ΟΛΑ LIVE
2006 - Μαζί σου - Μεγάλες επιτυχίες (2 CDs)
2006 - Στιγμές που μου πήρες
2007 - Βιώματα
2007 - Όλα σ´αγαπάνε - οι καλύτερες μπαλάντες
2007 - Πορτραίτα - Οι μεγάλες επιτυχίες
2007 - Σου χρειάζεται
2008 - Προσδοκώ Ανάστασιν
2008 - Οι μεγάλες επιτυχίες (2 CDs)
2008 - Γυρνάω εκεί
2009 - Πιο μαζί από ποτέ
2010 - Σε θέλω
2012 - Σημεία των καιρών
2012 - best of
2013 - Seven days
За да напишете коментар към тази дискусия трябва да сте член на групата!
Присъедини се към тази група

Други дискусии

преди 7 год. 5 мес.