~всичко от което имате нужда~

публична

Как мога да получа значка?

Добавил:
tasi
преди 12 год.
Всеки път, когато правиш нещо в сайта то е стъпка напред (или назад :D) във взимането на определена значка.

За да получиш значка трябва това, което правиш в сайта да е ценно за всички останали потребители на сайта – да получаваш положителна оценка за коментарите си, клиповете, които качваш, написаните субтитри. Дали ще вземеш значка зависи най-вече от теб и как другите потребители оценят твоите действия в сайта.

Насоки за SUB
Не пиши субтитри само за бройка. Не пиши субтитри от едно изречение или “тва в клипа горе е Пешо” или рекламни “вижте ми профила/клиповете” Те не получават гласове и само замърсяват клиповете.

Насоки за UPD
Тази значка се взима сигурно най-трудно затова не се юркай да качваш клипове като полудял. Качвай това, което те кефи теб – в крайна сметка това е твоят профил в сайта. Направи го такъв какъвто ти искаш да е, а на такъв какъвто искат другите само заради значката.

Насоки за HOT
Тя е най-нетрайната значка и е вързана с активността ти в сайта. Само доста известните потребители в сайта я получават.

Насоки за COM
Същността на значката не е “много коментари”, а “коментари с висока оценка” Затова няма смисъл да пишеш коментари на килограм, за да я получиш. Пиши качествени обосновани коментари, по възможност на кирилица, които изразяват някакво мнение за клипа. За които някой би си направил труда да гласува. Не “много як клип, браво на ъплоудъра” или 3 емотиконки.

Насоки за GRP
Може да станеш модератор в голяма група – потърси някоя, която съвпада с твоите интереси. А може и сам да създадеш такава. Не си прави групи “Влезте тука, и ще ви направя модератори”, защото такива групи се трият и ще страдаш ...

Насоки за PRO, THE и AVT
PRO – е най старата титла в сайта и се дава от екипа на потребители, които спомагат за неговото развитие. Дава се когато и на който екипа прецени. Тя е нашият начин да благодарим на някой, че ни посещава и ни помага. THE – имат само официални профили – членове на екипа или партньори на сайта.
Кои са носителите на AVT може да видиш в групата на значките. По тяхните профили можеш да се ориентираш какви потребители я получават. AVT се дава на профили, в които има само или предимно авторски клипове.
За да напишете коментар към тази дискусия трябва да сте член на групата!
Присъедини се към тази група
подреди по: новите отгоре | старите отгоре
 
pro_manqka cool bg каза:
преди 10 год. 2 мес.
kak da polu4a grp
 
neymar_jr11 cool каза:
преди 10 год. 7 мес.
iskam da spechelq sichki znachki bez cool
(0-2) общо:2

Други дискусии

преди 8 год. 7 мес.
преди 8 год. 7 мес.
преди 10 год. 5 мес.
skupe нова
преди 11 год. 9 мес.
Чат нова
преди 11 год. 12 мес.