VBox7 logo

Гореща зона: Шегата на Лиам

92 05.08.2019 Инфо

"През 1989 г., в научна база до Вашингтон, окръг Колумбия, за първи път е документирана поява на смъртоносната ебола на американска земя. Откритието и последващото овла-дяване на смъртоносния филовирус, чиито нива на смъртност достигат до 90% по това време, са заслуга на група смели учени и войници, водени от подполковник Нанси Джакс.
Мини-сериалът на National Geographic „Гореща зона“ включва шест серии. Той е вдъхновен от действителни събития, описани подробно в едноименния бестселър на Ричард Престън и разказва мъчителната история на една глобална криза, която не се е състояла.
В продукцията участва носителката на „Златен глобус“ и „Еми“, Джулиана Маргу-лис („Добрата съпруга“, „Спешно отделение“) в ролята на Нанси Джакс. 6-часовият, спи-ращ дъха сериал дебютира с два премиерни епизода на 15.09. от 21:55 часа. Пореди-цата е продуцирана от Fox 21 Television Studios, Lynda Obst Productions и Scott Free Productions. Кели Соудърс и Браян Питърсън са режисьори и изпълнителни продуценти, а Джеф Винтар е изпълнителен продуцент.
"