Супер Сериите С05 Еп03 - I кръг на ДЛОШ по Силов Трибой

В Супер Сериите Сезон 5 Епизод 3 ще ви срещнем с най-силните мъже и жени в Бъгария, които мериха силите си на I кръг на ДЛОШ по Силов Трибой в Горна Оряховица. Разберете кои рекорди бяха разбити и кои бяха най-върховите постижения по време на Шампионата. Дали младите атлети се представиха подобаващо или знанията и опитът на ветераните бяха по-впечатляващи, можете да проследите в Епизод 3.
В рубриката "Попитай треньора" експертът на BodyConstructor Пламен Христов ще внесе яснота относно един често задаван въпрос - възможно ли е локалното топене на мазнини. Той ще ни запознае с влиянието на тренировките върху организма и конкретно върху процеса на топенето на мазнините.
В рубриката "Супер Резултати" ще се запознаете с един от клиентите на Румен Спецов, който успява да промени не само визията си, но и своя начин на живот, благодарение на усилията и упористостта, които полага, както и на съвместната работа със своя треньор.
Не забравяйте да следите за специален промокод във всеки епизод, с който ще можете да пазарувате със страхотни отстъпки в новия онлайн магазин BC SHOP! - http://bit.ly/2lBQwxq
Приятно гледане!

body_constructor