VBox7 logo

Плевен. Пролетна разходка из любимия град /част 68/.

26 02.05.2016 Инфо

02.05.2016 г., гр. Плевен
улица "Иван Миндиликов" - булевард "Георги Кочев" - булевард "Русе" - улица "Гренадерска"